• 1
  Niveau
 • 2
  Vakgebied
 • 3
  Opleidingsduur
 • 4
  Startmoment
 • 5
  Opleidingsvariant
 • 6
  Locatie
 • 5
  Locatie
Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

NCOI University of Applied Sciences is de grootste aanbieder van Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Het opleidingsprogramma van NCOI Opleidingen bestaat uit volledige Masteropleidingen, Masterprogramma's en losse Masterclasses, alle uitsluitend in het Nederlands. Deze opleidingen zijn zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat je studeren goed kunt combineren met je baan. Een Master van NCOI biedt je een breed en diepgaand inzicht in je vakgebied en vormt een uitstekende investering in je carrière. 

Masteropleiding naast je werk volgen?

Wil je je werk en privé prettig combineren met het volgen van een opleiding? Dat kan bij NCOI Opleidingen. Je hebt de keuze uit meerdere locaties in het land en een dag-, avond- of weekendvariant. Daarnaast bestaan onze deeltijd Masters uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen en af te ronden zijn. Je bent daardoor flexibel wat betreft studieplanning en studieduur. Daarnaast is dit interessant als je er nog niet zeker van bent of je wel een volledige Masteropleiding wilt volgen.

Erkende deeltijd Masteropleidingen

NCOI University of Applied Sciences is als rechtspersoon erkend om in het kader van de Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek (WHW) Masteropleidingen te verzorgen. Dit betekent dat NCOI erkende Mastergetuigschriften mag uitgeven. De getuigschriften zijn bij wet gelijkgesteld aan die van andere reguliere onderwijsinstellingen. De Mastergetuigschriften van NCOI geven recht op de internationaal erkende titel Master. NCOI beschikt over alle denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

Masterprogramma's: thema centraal

Naast de volledige Masters biedt NCOI ook Masterprogramma’s aan. Dit zijn korte opleidingen van 2, 3 of 4 Masterclasses over een bepaald thema. Wanneer je besluit een volledige Masteropleiding te volgen, kun je voltooide Masterprogramma's inbrengen om zo je studieduur te verkorten. Als je je op Masterniveau snel wilt ontwikkelen, dan is een Masterprogramma dus een goede keuze.

Meerdere Masterclasses in een Master

De Masteropleidingen van NCOI University of Applied Sciences bestaan uit meerdere losse Masterclasses die afzonderlijk te volgen en af te ronden zijn. Je hebt de keuze uit talrijke Masterclasses met betrekking tot verschillende onderwerpen. Masterclasses duren altijd 10 weken en bestaan uit 4 bijeenkomsten overdag of 8 kortere bijeenkomsten 's avonds. De Masterclasses zijn interessant voor diegenen die zich op Masterniveau in een bepaald thema willen verdiepen, maar nog niet toe zijn aan een langer opleidingstraject. Gevolgde Masterclasses zijn later alsnog in te brengen in een Masterprogramma of volledige Masteropleiding.

Start dus nu met een officieel gecertificeerde Masteropleiding en behaal de internationaal erkende titel Master! Kies hierboven je gewenste vakgebied.