Menu

Digitale brochure aanvragen

NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Trainingen Schriftelijke Communicatie

Trainingen Schriftelijke Communicatie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je in korte tijd je kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je in korte tijd je kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je in korte tijd je kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke...

Lees meer

Meest bekeken Trainingen Schriftelijke Communicatie

Meest bekeken Trainingen Schriftelijke Communicatie

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)

Training (21) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je in korte tijd je kennis en vaardigheden op het gebied van correct Nederlands, schriftelijk rapporteren of zakelijke correspondentie versterken? Dan biedt een training schriftelijke communicatie van NCOI uitkomst. Lees hieronder meer over ons aanbod en de mogelijkheden.

Verbeter je schrijfvaardigheid met een training schriftelijke communicatie van NCOI

Iedereen twijfelt wel eens over de juiste spelling van een woord of over bepaalde grammaticaregels. Schrijf je voor je werk veel teksten en wil je daarom je schriftelijke vaardigheden verbeteren en je kennis van de Nederlandse taal actualiseren? Of het nu gaat om notuleren, zakelijke mails schrijven of storytelling, bij NCOI vind je diverse trainingen die je hierbij kunnen helpen.
 
Merk je dat je tijdens het schrijven van teksten vaak twijfelt over grammatica en spelling? De Training Correct Nederlands is bijzonder geschikt voor iedereen die zijn Nederlands taalgebruik wil verbeteren en perfectioneren. Na afloop van deze 3-daagse training schrijf je vol zelfvertrouwen en twijfel je niet meer over hoe je bepaalde zinnen of woorden op papier moet zetten.

Training commerciële teksten schrijven

Ben je werkzaam in de commerciële branche en schrijf je veel teksten waarmee je anderen moet overtuigen of beïnvloeden? Dan is de Training Commerciele Teksten Schrijven  een goede manier om te leren hoe je nóg doeltreffender kunt schrijven. Tijdens deze training ga je aan de slag met teksten uit je eigen werkpraktijk. Op die manier leer je het snelst en weet je meteen hoe je het geleerde in de praktijk kunt toepassen. Zo heb je vrijwel direct resultaat van de training!

Zo praktijkgericht en flexibel mogelijk trainen

In de trainingen van NCOI draait alles om de praktijk, maar vooral om jouw eigen praktijk. Al onze lessen zijn zo ontwikkeld dat er veel ruimte is voor je eigen werkpraktijk en je opdrachten hierop kunt toespitsen. Dat maakt de schrijftraining veel leerzamer, maar ook leuker. Je bent namelijk voortdurend bezig met wat voor jou werkt en hoe je dat kunt aanpakken. Daarnaast sluit onze unieke aanpak goed aan op de kennis en vaardigheden waarover je al beschikt. Wat je al weet, hoef je niet nog een keer te leren en daardoor kun je je focussen op wat je nog wilt verbeteren.

Waarom een training schrijven volgen bij NCOI?

  • Zeer praktijkgericht
  • Uitstekend te combineren met werk en privé
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring in het vakgebied
  • Inspirerende bijeenkomsten in kleine groepen
  • Alles wat je leert kun je direct toepassen in de praktijk