Menu

Opleidingsvarianten

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Behalve een baan, heb je waarschijnlijk ook nog een druk privéleven en een gezin. Dan is het wel zo fijn als je zelf kunt bepalen hoe je de opleiding volgt. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, via e-learning of in een Virtual Classroom. En wil je tijdens je opleiding overstappen naar een andere variant? Dan kun je moeiteloos en zonder extra kosten overstappen.

Klassikaal

Onze klassikale opleidingen kun je op 3 momenten volgen: doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag. Bij de dagvariant en de zaterdagvariant volg je maximaal 1 dagbijeenkomst per 2 weken. Deze bijeenkomsten duren van 10.00 uur tot 16.00 uur. De avondbijeenkomsten worden georganiseerd van 19.00 uur tot 22.00 uur. Je hebt als basis nooit meer dan 1 avond in de week les, zodat een opleiding met een baan prima te combineren is. Doordat onze klassikale opleidingen te volgen zijn op leslocaties door heel Nederland, hoef je nooit ver te reizen. Meer informatie hierover vind je op onze pagina over onze klassikale lessen.

E-learning

Wil je vanuit huis studeren op een moment waarop het jou uitkomt? Vrijwel al onze opleidingen zijn ook te volgen als e-learning. In deze opleidingsvariant volg je geen bijeenkomsten, maar studeer je in je eigen tijd onder begeleiding van een docent op afstand. Daarbij maak je gebruik van onze online leeromgeving e-Connect, boeken en aanvullende studiematerialen. Je doorloopt de opleiding in principe zelfstandig, maar je kunt wel bij de docent terecht voor hulp. Deze manier van studeren biedt je maximale flexibiliteit om een opleiding te volgen. Wil je meer weten over onze e-learningvariant? Kijk dan op onze e-learningpagina.

Virtual Classroom

Voor wie wel live les wil volgen, maar bijvoorbeeld liever niet wil reizen, is de Virtual Classroom een uitstekende keuze. In de Virtual Classroom wordt de klasruimte digitaal nagebootst en volg je live les via de computer. Deze lessen zijn klassikaal en interactief. Je kunt dus tijdens de les direct vragen stellen aan de docenten, werken aan opdrachten en discussiëren met medestudenten. Omdat de Virtual Classroom vaak efficiënter werkt dan bijvoorbeeld de klassikale lessen op locatie zijn de lessen korter. Een les in de Virtual Classroom duurt ongeveer 2 tot 3 uur. Wil je meer weten over studeren in de Virtual Classroom? Op onze speciale pagina over Virtual Classroom lees je hier alles over.

Switchgarantie: moeiteloos en zonder extra kosten overstappen

Het kiezen van een opleidingsvariant kan soms best lastig zijn. Zo kan het zijn dat de variant die nu het beste bij je past, straks niet meer voldoende aansluit op je wensen en behoeften. Daarom bieden we bij NCOI de switchgarantie. Dit houdt in dat je per module zonder extra administratiekosten kunt switchen van opleidingsvariant. Ben je bijvoorbeeld gestart in de e-learningvariant en wil je je volgende module klassikaal op locatie volgen? Dan kun je moeiteloos overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten (kosten voor de leslocatie, eten en drinken etc.) die bij de opleidingsvariant horen.

Kies je opleidingsvariant

Welke opleidingsvariant past het beste bij jouw wensen en behoeften? In het schema hieronder zetten we alle kenmerken van de opleidingsvarianten voor je op een rij.

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.