Menu
  • Home
  • Leergang Digivaardig Online - met NCOI-certificaat

Leergang Digivaardig Online - met NCOI-certificaat

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Goede digitale vaardigheden zijn tegenwoordig onmisbaar. We zien dat overal meer gebruik wordt gemaakt van computers, internet en andere digitalisering. Het vraagt vaardigheden gekoppeld aan veilig werken en goede basisvaardigheden zodat je digitaal makkelijk uit de voeten kunt. In deze online training krijg je praktische handvatten en hoe je die toepast. Ook kun je direct vragen stellen aan een docent op afstand.

Persoonlijke begeleiding

Je volgt de training online. Het voordeel van deze online training is dat je wordt begeleid bij vragen. Je kunt je vragen op afstand stellen aan een van onze ervaren docenten.

Doelgroep

Wil jij je digitale vaardigheden ontwikkelen, zodat je helemaal up-to-date bent? Dan is het volgen van deze training zeker de moeite waard.

Leergang Digivaardig Online - met NCOI-certificaat

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.