Proeflessen

 
Volg een proefles van NCOI Opleidingen op 27 november in Utrecht

Op dinsdag 27 november organiseert NCOI Opleidingen in BCN Utrecht Rijnsweerd proeflessen van verschillende opleidingen. Tijdens deze proeflessen kunt u ervaren hoe het is om (weer) te studeren en een opleiding te volgen bij NCOI. Uiteraard beantwoorden wij deze avond ook al uw vragen over de opleiding en alles wat daarbij komt kijken.
 
Aanmelden voor een proefles
Een opleiding volgen kan een flinke investering zijn. Niet alleen financieel, maar ook op sociaal vlak. Goed plannen en organiseren is daarom belangrijk. Twijfelt u of studeren bij NCOI wel bij u past? Door het volgen van een proefles krijgt u een duidelijk beeld van de opleiding en van NCOI.
 


Welke proeflessen kunt u volgen?

Op 27 november worden er verschillende proeflessen gegeven. Deze lessen zijn allemaal onderdeel van modules die in meerdere opleidingen voorkomen. U volgt dus een echte les uit een van de opleidingen. U kunt kiezen uit de volgende proeflessen:
  • Zorg en Welzijn: Intervisie Supervisie coaching en werkbegeleiding
  • Techniek: Industriële automatisering
  • IT: Ontwerpen en programmeren
  • Management en Organisatie: Organisatiegedrag (=VOL)

 
Zo ziet het programma eruit:

18.45 uur – 19.00 uur: Inloop
19.00 uur – 19.15 uur: Korte introductie over studeren bij NCOI
19.15 uur – 21.15 uur: Proeflessen
21.15 uur – 22.00 uur: Borrel en mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten en opleidingsadviseurs
 

Locatie en route

De proeflessen worden gegeven in BCN Utrecht, gevestigd aan de Daltonlaan 100 in Utrecht. Deze locatie is goed bereikbaar per auto en met het openbaar vervoer. Vanaf Utrecht Centraal Station kunt u kiezen voor buslijn 18 of 28 en stapt u uit bij halte Rijnsweerd-Zuid. Komt u met de auto? BCN Utrecht heeft voldoende parkeervoorzieningen. Een uitgebreide routebeschrijving vindt u hier.
 

Meld u van tevoren aan

Voor de proeflessen is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Schrijf u dus zo snel mogelijk in, dan bent u verzekerd van een plek in de les.
 
Aanmelden voor een proefles

Meer informatie

Wilt u meer weten over de proeflessen of heeft u behoefte aan een persoonlijk opleidingsadvies? Onze opleidingsadviseurs zitten klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ze bereiken via 035 – 6 400 411.
We zien u graag op 27 november tijdens een van onze proeflessen!

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/teaser-brochure.jpg?ext=.jpg

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten wordt er een korte presentatie gegeven over NCOI Opleidingen en vervolgens verzorgt één van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Tevens krijgt u de mogelijkheid tot een persoonlijk adviesgesprek met één van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/teasers/ncoi-levenlangleren-krediet-widget-desktop.jpg?ext=.jpg

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 
https://image.opleidingsgroep.nl/static/media/ncoi/ncoi/contentpagina's/landingspagina's/ncoi-opleidingsadvies-op-maat.jpg?ext=.jpg