B-VCA EXAMEN + BOEK

Algemeen
Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toon je aan dat je de nodige kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens je werk. Heb je al best veel kennis op het gebied van VCA-veiligheid en wil je je zelfstandig voorbereiden en snel examen doen? Meld je dan hier aan voor een apart examen, plus boek. Je ontvangt het lesboek dat aansluit op je examen, zodat je jezelf kunt voorbereiden voordat je op gaat voor je B-VCA diploma.

Niveau:
Je hebt al een VCA-diploma, of je werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en bent er daardoor helemaal in thuis. Dan is dit de manier om je kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Belofte:

  • Snel je diploma behalen
  • Ideaal als je je graag op je eigen manier voorbereidt
  • Geldt voor B-VCA

Liever toch wat meer begeleiding bij je voorbereiding?
Word je liever begeleid bij je voorbereiding op het examen? Volg dan een E-learning of één van onze klassikale bijeenkomsten die we vaak door heel Nederland verzorgen. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt.

Inhoud bestelling:
Na bestelling ontvang je een code waarmee je je rechtstreeks aan kan melden op één van de vele examendata en –locaties. Je kiest een examen, examenlocatie en –plaats, meldt je daarvoor aan en voert de code in. Je aanvraag is daarmee direct definitief.

Daarnaast ontvang je een lesboek voor B-VCA. Hiermee kun je je voorbereiden op het examen.

Diploma
Slaag je voor je examen? Dan ontvang je het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de examenkamer). Dit diploma is 10 jaar geldig.

Aantal personen
Wil je examen aanvragen voor meer dan 10 personen? Kijk dan hier.

Kosten
Prijs: € 107,50 (excl. BTW)
Inbegrepen: lesboek, het examen en als je slaagt ook het PBNA-diploma.

Inschrijven


Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Onze website maakt gebruik van cookies.