B-VCA EXAMEN

Algemeen
Opdrachtgevers stellen steeds vaker het VCA-certificaat verplicht. Met dit certificaat toon je aan dat je de nodige kennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) en daarmee dus ook rekening houdt tijdens je werk. Ben je overtuigd van je eigen kennis op het gebied van VCA-veiligheid en durf je het aan direct examen te doen? Meld je dan hier aan voor een apart examen en ga op voor je B-VCA diploma.

Niveau:
Je hebt al een VCA-diploma, of je werkt dagelijks volgens de VCA-richtlijnen en bent er daardoor helemaal in thuis. Dan is dit de manier om je kennis te verzilveren met een officieel diploma.

Belofte:

  • De snelste weg naar je diploma
  • Voor de kandidaten met het meeste zelfvertrouwen
  • Geldt voor B-VCA

Toch liever nog wat voorbereiding?
Wil je je liever eerst voorbereiden op het examen? Volg dan een E-learning of één van onze klassikale bijeenkomsten die we vaak door heel Nederland verzorgen. Er is er altijd wel één bij jou in de buurt.

Inhoud bestelling:
Na bestelling ontvang je een code. Hiermee kun je je rechtstreeks aanmelden op één van de vele examendata en –locaties. Je kiest een examen, examenlocatie en –plaats, meld je daarvoor aan en je voert de code in. Je aanvraag is daarmee direct definitief.

Diploma
Slaag je voor je examen? Dan ontvang je het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de examenkamer). Dit diploma is 10 jaar geldig.

Aantal personen
Wil je examen aanvragen voor meer dan 10 personen? Kijk dan hier.

Kosten
Prijs: € 72,50 (excl. BTW)
Inbegrepen: het examen en als je slaagt ook het PBNA-diploma.

Inschrijven


Opleidingsadvies op maat?

Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Onze website maakt gebruik van cookies.