Carrière: Jezelf Presenteren

Kom over als een professional - 1 dag

Carrière: Jezelf Presenteren

Kom over als een professional - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Het is belangrijk om professioneel over te komen als u op zoek gaat naar werk. Uzelf krachtig en zelfverzekerd presenteren geeft vertrouwen aan een toekomstige klant of werkgever. Bent u onzeker over hoe u overkomt of vindt u het eerste contact met mogelijke werkgevers lastig? Volg dan deze training. U krijgt inzicht in hoe u nu overkomt en wat u daaraan kunt verbeteren. De trainer geeft u tips om uzelf krachtiger te presenteren en om meer zelfvertrouwen uit te stralen. Tijdens de training oefent u hiermee, zodat u direct het resultaat merkt.

Uw resultaat

U heeft inzicht in hoe u zo sterk mogelijk overkomt en weet hoe u een goede eerste indruk maakt. Daarnaast kent u uw kwaliteiten en bent u in staat deze optimaal te presenteren.

Doelgroep

Voor iedereen die zich tijdens het sollicitatieproces krachtiger wil presenteren met een zelfverzekerde houding. Ook voor zelfstandigen die veel nieuwe potentiële opdrachtgevers ontmoeten, is dit een zeer nuttige training.

Aanpak

Tijdens de training gaat u veel aan de slag met opdrachten en rollenspelen. Door de oefeningen krijgt u inzicht in hoe u overkomt en hoe u krachtiger overkomt. U brengt in kaart waar u goed in bent en hoe u dat gebruikt om professioneel over te komen. U oefent ook met situaties die u lastig vindt. Van te voren geeft u aan waar bij u de knelpunten liggen en wat uw leerdoelen zijn. De trainer stemt hier de training voor een groot deel op af. U werkt in de training aan een persoonlijk actieplan, waarin u vastlegt hoe u uzelf sterker presenteert. Dat plan kunt u altijd teruglezen en gebruiken als voorbereiding bij ontmoetingen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Inzicht in uzelf

 • Wie bent u
 • Wat wilt u
 • Welke indruk maakt u op anderen

Uzelf presenteren

 • Geloven in uzelf
 • Professioneel overkomen
 • Uw passie delen
 • Aansluiten op uw doelgroep
 • Omgaan met spanning
 • Gebruik van uw stem en houding

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Carrière: Jezelf Presenteren'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 590,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Carrière: Jezelf Presenteren

Kom over als een professional - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.