Menu

Mail door

Contentcreatie en Storytelling

Bereik klanten met uw unieke verhaal - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe staat het met uw contentstrategie? Bereikt u de mensen die u wilt bereiken? En weet u hen voor u te winnen? In de training Contentcreatie en Storytelling ontdekt u hoe u succesvolle crossmediale content ontwikkelt voor diverse platformen. Ook maakt u zich de principes van storytelling eigen. U leert uw publiek overtuigen van uw boodschap door gebruik van deze verhaaltechniek. Zo maakt u een positieve indruk die blijft hangen bij uw publiek.

Uw resultaat

U kunt een contentstrategie opzetten en weet hoe u unieke content maakt voor uw doelgroep. Daarnaast bent u zich ervan bewust hoe u content moet aanpassen om aansluiting te vinden bij uw doelgroep op verschillende platformen. Ook kunt u door middel van storytelling uw boodschap overbrengen.

Doelgroep

U bent geïnteresseerd in communicatie en wilt uw publiek door middel van unieke content en storytelling aan u binden. Bent u (online) marketeer, copywriter, communicatieprofessional, blogger, contentmarketeer of webmaster, dan is deze training iets voor u!

Aanpak

De training is sterk praktijkgericht opgezet. U start met het opzetten van een contentformule. Vervolgens gaat u actief aan de slag met het ontwikkelen van unieke content voor web, blogs en social-mediakanalen. U weet uw doelgroep direct aan te spreken en hen aan u te binden met pakkende uitingen. Door te kijken naar bestaand materiaal ontdekt u wat een publicatie succesvol maakt. Samen met uw medestudenten en docent stapt u de wereld van storytelling binnen. U leert hoe u een effectief verhaal vertelt, waarbij u de beoogde boodschap overbrengt op uw ideale publiek. De opdrachten die u krijgt, kunt u meteen toepassen in uw eigen werk, wat deze training bijzonder effectief maakt.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Contentcreatie en Storytelling'.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Contentmanagement

 • Hoe stelt u een effectieve crossmediale contentformule op?
 • Hoe staat het met uw contentstrategie?
 • Hoe creëert u unieke en relevante content?
 • Hoe krijgt u inzicht in het herkennen van en de kwaliteit van content?

Storytellingprincipes

 • De kracht van verhalen
 • Aanpak van storytelling: hoe te beginnen?
 • Doelgroep en keuzeplatform

Content voor verschillende platformen

 • Deelbare content
 • Websites en blogs
 • Storytelling met social media

Tools

 • Hulpmiddelen voor het presenteren van digitale content
 • Social sharing
 • Concrete tools
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

 • 12 en 19 december 2019
 • 7 en 14 februari 2020
 • 22 en 29 april 2020
 • 23 en 30 juni 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.125,-
Trainingsmateriaal: € 50,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Contentcreatie en Storytelling

Bereik klanten met uw unieke verhaal - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.