Millennials aan Zet

Stilstaan en daarna weer volle kracht vooruit - 2 dagen

Millennials aan Zet

Stilstaan en daarna weer volle kracht vooruit - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u bewuste keuzen maken in uw leven? Uw talenten helder in kaart krijgen en die optimaal tot hun recht laten komen? Met minder stress en meer plezier werken en leven? Dan bent u met deze training aan het goede adres. In deze training onderzoekt u met andere millennials wat u uniek maakt en hoe u meer toegevoegde waarde kunt ervaren. Voor uzelf en uw omgeving. Onze trainers kennen de zin en onzin die over uw generatie is geschreven en helpen u in uw kracht te komen. Met praktische handvatten en tijd voor reflectie. Een moment van rust, waar u nog heel lang profijt van zult hebben.

Uw resultaat

Met deze training kent u uw eigen kracht en ontwikkelpunten door de Talentscan®. U gebruikt uw innerlijke kompas om bewuste keuzen te maken. Daarmee kunt u zich krachtig profileren. U kunt beter omgaan met spanning en stress.

Doelgroep

Voor millennials met een paar jaar werkervaring die krachtiger willen leven en werken. U wilt dit doen vanuit zelfvertrouwen en met meer impact.

Aanpak

Dit is een unieke training speciaal ontwikkeld voor millennials. In deze interactieve training krijgt u een helder beeld van uw unieke talenten. Maar u kijkt verder dan dat. U ontdekt welke waarden voor u echt van belang zijn in uw werk en in uw leven. Dat levert een stevig houvast op. Een innerlijk kompas, dat u gaat helpen bij het maken van moeilijke keuzen. Bij het bepalen van die volgende stap in uw loopbaan bijvoorbeeld. Daarnaast geven we aandacht aan hoe u uzelf presenteert: welke indruk maakt u? In deze training krijgt u veel concrete feedback van uw trainer en de overige deelnemers. En met praktische handvatten en door concreet te oefenen leert u hoe u uw impact op een authentieke manier kunt versterken.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Inzicht in kwaliteiten en valkuilen

 • Inzetten en versterken van uw kwaliteiten
 • Versterken van uw kwaliteiten
 • Effectief omgaan met uw valkuilen

Innerlijk kompas

 • Formuleren van een eigen visie
 • Regie nemen
 • Bepalen van uw eigen koers

Personal branding

 • Impact vergroten
 • Inzetten van uw kwaliteiten

Spanning en stress

 • Triggers voor spanning en stress
 • Stressmanagement

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Deze training duurt 2 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.190,-
Trainingsmateriaal: € 60,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Millennials aan Zet

Stilstaan en daarna weer volle kracht vooruit - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.