Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Werk

Compleet programma voor het vinden van een nieuwe baan - 5 dagen

Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Werk

Compleet programma voor het vinden van een nieuwe baan - 5 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Bent u op zoek naar een nieuwe baan? Bent u toe aan een nieuwe uitdaging of wilt u weer gaan werken? Er komt veel kijken bij het zoeken naar vacatures en het schrijven van sollicitatiebrieven. Weet u niet hoe u dit moet aanpakken en waar u het beste kunt beginnen? In dit mobiliteitsprogramma gaat u aan de slag met de hele procedure van duidelijk krijgen wat u wilt, naar het opstellen van uw cv, netwerken en uiteindelijk het sollicitatiegesprek. U wordt hierbij stap voor stap begeleid en gaat veel oefenen. Zo krijgt u helder zicht in wat u wilt, schrijft u overtuigende sollicitatiebrieven en gaat u vol zelfvertrouwen op gesprek. Dit is het programma dat u in beweging brengt en ervoor zorgt dat u daadwerkelijk aan de slag gaat om die nieuwe uitdaging te realiseren.

Uw resultaat

Met deze training weet u wat u kunt en wat u wilt. U neemt de regie in handen. Zo zet u social media in voor het vinden van werk, u heeft een heldere cv en schrijft aansprekende sollicitatiebrieven. U voert vol zelfvertrouwen sollicitatiegesprekken.

Doelgroep

Voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. U wilt goede begeleiding bij de verschillende stappen die u hiervoor moet ondernemen. Ook als u weer wilt gaan werken is dit een goede training om aan de slag te komen.

Aanpak

Tijdens de hele training gaat het om u persoonlijk. U oefent vooral met onderwerpen en situaties die u lastig vindt. Voorafgaand aan de training geeft u namelijk aan wat uw leerdoelen zijn in een online intake. De trainer bekijkt deze leerdoelen en komt hier tijdens de bijeenkomsten op terug met gerichte feedback. U houdt zelf ook uw vooruitgang bij door de ontwikkelstappen vast te leggen. U maakt een actieplan voor het hele proces van werk zoeken en vinden. U kunt hier steeds op terugvallen, zodat u dit na de training daadwerkelijk gaat toepassen.

In de bijeenkomsten gaat u steeds aan de slag met een stukje theorie en heel veel praktisch oefenen. Dat begint bij het krijgen van inzicht in uzelf en wat u precies wilt. Vanuit daar kijkt u welke acties u kunt ondernemen en maakt u plannen om uw doelen te bereiken. Vervolgens gaat u aan de slag met netwerken en social media, dat doet u heel praktisch, bijvoorbeeld door het maken of verbeteren van uw LinkedIn-profiel. Het maken van uw cv en het schrijven van overtuigende sollicitatiebrieven komen ook aan bod. De laatste stap, het sollicitatiegesprek, gaat u uitgebreid oefenen. U weet hoe u goed voorbereid en met zelfvertrouwen het gesprek in gaat. Kortom, van begin tot eind krijgt u de tools aangereikt om uw doel, een nieuwe baan, te bereiken.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Carrière: Baas in Eigen Loopbaan

(2 dagen)

Inzicht in uzelf

 • Wie bent u
 • Waar staat u
 • Waar wilt u naar toe

Uzelf activeren

 • Geloven in uzelf
 • De regie in handen nemen
 • Heldere plannen formuleren

Uw toekomst

 • Gebruikmaken van uw eigen kracht
 • Zelf uw loopbaan bepalen
 • Uw doelen bereiken

Carrière: Netwerken en Social Media

(1 dag)

Netwerken

 • Netwerken: do’s en don’ts
 • Zet recruiters voor u aan het werk
 • Activeren en benutten van uw netwerk

Social media

 • Netwerken via social media
 • LinkedIn: uw profiel
 • Werk vinden en gevonden worden

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Carrière: Cv en Sollicitatiebrief Opstellen

(1 dag)

Een onderscheidend cv

 • Vermelden van functies en werkzaamheden
 • Aansluiting bij de branche

Een aansprekende sollicitatiebrief

 • Indruk maken en opvallen
 • Schrijftips

Uw eigen cv en sollicitatiebrief

 • Schrijven van uw cv
 • Oefenen met sollicitatiebrieven

Carrière: Sollicitatiegesprekken Voeren

(1 dag)

De voorbereiding

 • Wie bent u
 • Uw kracht en uw ambities
 • Kledingtips

Het sollicitatiegesprek

 • Uzelf introduceren
 • Professioneel overkomen
 • Zelfvertrouwen houden
 • Gesprekstechnieken

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Werk'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 5 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 2.390,-
Trainingsmateriaal: € 60,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Mobiliteitsprogramma: Van Werk naar Werk

Compleet programma voor het vinden van een nieuwe baan - 5 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.