Menu

SEO Copywriting

Zoekmachinegericht en prettig leesbaar schrijven - 1 dag

SEO Copywriting

Zoekmachinegericht en prettig leesbaar schrijven - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een paar trucjes in een tekst uw site op nummer één zetten: die tijden zijn voorbij. Het draait om relevantie én om schrijven voor de lezer, niet voor de zoekmachine. In deze training leert u welke strategie wel werkt én wat u moet doen om vindbaar te blijven. De focus ligt op lekker leesbare teksten die vindbaar zijn voor de zoekmachine.

Uw resultaat

Na afloop van deze training heeft u de principes van SEO-copywriting onder de knie. Uw website wordt beter gevonden dan ooit. U weet hoe u meer links naar de site trekt en u kunt zelf een zoekwoordenanalyse uitvoeren.

Doelgroep

Deze schrijftraining is bedoeld voor webredacteuren, copywriters, contentmanagers, communicatiemanagers, e-commerceprofessionals en online marketeers.

Aanpak

De dag is opgebouwd uit 3 delen. In het eerste deel gaat u aan de slag met de theorie. Hoe werkt de zoekmachine eigenlijk? En welke drie SEO-pijlers kan ik inzetten om mijn teksten beter vindbaar te maken? Daarna gaat u op zoek naar de juiste woorden voor een zoekmachine en gaat u aan de slag met een keywordanalyse: met welke woorden zoekt mijn doelgroep naar mijn content? In het derde deel herschrijft u een aantal van uw teksten. Zo gaat u na afloop van de training met concrete tips en actiepunten naar huis.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Zoekwoordanalyse

  • Werking van zoekmachines
  • Het werken met de keywordplanner, webmastertools enzovoort
  • Focus op de juiste zoektermen
  • Balans tussen leesbaarheid en SEO
  • Weergave van uw bedrijf in de resultatenpagina
  • Meten van resultaat van uw SEO-inspanningen

Het schrijven van content

  • Het optimaliseren van teksten
  • Linkbuilding
  • SEO-check voor content

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘SEO Copywriting'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 1 dag.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 600,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

SEO Copywriting

Zoekmachinegericht en prettig leesbaar schrijven - 1 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.