Crossmediale Communicatie

Versterk de boodschap van uw organisatie - 3 dagen

Crossmediale Communicatie

Versterk de boodschap van uw organisatie - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met een ideale mix van alle marketingkanalen versterkt u de boodschap en het verhaal van uw organisatie. Dit is de kern van crossmediale communicatie. Met deze praktijkgerichte training leert u een succesvolle crossmediale strategie ontwikkelen en uitvoeren. Dit doet u onder leiding van ervaren praktijkdocenten die zelf dagelijks in de online communicatiewereld actief zijn. Met behulp van praktijkgerichte opdrachten koppelen zij de theorie aan de praktijk, zodat u alles direct kunt toepassen in uw eigen werkomgeving. Zo behaalt u met deze training meteen resultaat.

Uw resultaat

Na afloop van deze praktijkgerichte en uiterst leerzame training weet u wat crossmediale communicatie voor uw organisatie kan betekenen. U kunt de trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie vertalen naar de optimalisatie van uw crossmediale strategie en kunt offline en online content met elkaar combineren.

Doelgroep

Deze training is speciaal bedoeld voor iedereen die in zijn werk te maken heeft met online communicatie en campagnes, bijvoorbeeld marketeers, communicatiemedewerkers en webredacteuren.

Aanpak

In deze training staat de praktijk centraal. Onder begeleiding van enthousiaste topdocenten gaat u concreet aan de slag. Onder meer met de trends en ontwikkelingen binnen crossmediale communicatie en met de integratie daarvan in uw on- en offline communicatie. Door het gedrag van uw doelgroep te bestuderen leet u winstgevende campagnes voor uw bedrijf neer te zetten. Kortom: u leert toepassen wat crossmediale communicatie voor u en uw organisatie kan betekenen. U maakt gebruik van praktijkgericht lesmateriaal. Daarnaast heeft u een online leeromgeving tot uw beschikking. U vindt daarin alle relevante informatie die u nodig heeft. Via onze online leeromgeving kunt u ook communiceren met uw medestudenten en docent.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Crossmediale communicatie

  • Trends en ontwikkelingen
  • Integratie on- en offline communicatie
  • Successen en missers
  • Inzicht in het veranderende medialandschap

Crossmediale customer journey

  • Wat is het gedrag van uw doelgroep?
  • Cross channel customer journeys
  • Inrichten en tunen van crossmediale campagnes
  • Touchpoints en kanalen
  • Organisatie en implementatie
  • Testen, meten en ROI van crossmediale campagnes

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Crossmediale Communicatie'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.585,-
Trainingsmateriaal: € 75,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Crossmediale Communicatie

Versterk de boodschap van uw organisatie - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.