Personal Power voor Managers

Authentiek leidinggeven vanuit persoonlijke kracht - 3 dagen

Personal Power voor Managers

Authentiek leidinggeven vanuit persoonlijke kracht - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Echte leiders durven zichzelf te laten zien. Ze geven leiding vanuit hun persoonlijke kracht en weten precies waar hun sterke en minder sterke punten liggen. Wilt u weten waar uw persoonlijke kracht ligt als manager? Dankzij de unieke opzet, de persoonlijke aanpak en de intensiteit van deze training ervaren veel deelnemers deze als ‘life changing’. In geen enkele training krijgt u zoveel persoonlijke aandacht als in deze. Na de training geeft u krachtiger en effectiever leiding, waardoor u zichtbaar succesvoller bent.

Uw resultaat

Na deze training weet u wat uw kracht als manager is en kunt u deze kracht effectief toepassen. Uw zelfinzicht krijgt een enorme boost en u raakt bekend met het fenomeen ‘personal power’. U ontwikkelt een persoonlijke strategie om uw power verder te ontwikkelen.

Doelgroep

U bent leidinggevende op HBO- of WO-niveau met minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring en wilt een volgende stap zetten in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling. U wilt werken en leven vanuit persoonlijke kracht om daarmee uw waarde voor uzelf én uw organisatie te vergroten.

Aanpak

Een intensieve, persoonsgerichte en diepgaande training met een unieke aanpak. Voorafgaand aan de training vindt er een intake plaats, zodat u uw persoonlijke leerdoelen kunt aangeven. Ook ontvangt u digitaal de Birkman-vragenlijst. Uw antwoorden worden verwerkt tot een uitgebreid en persoonlijk Birkman-rapport dat gedurende het hele programma als rode draad dient. Onder leiding van de speciaal voor deze training geselecteerde trainers dringen we door tot de kern van uw leervraag en ondersteunen de overige deelnemers uw leerproces. Dat betekent dat er veel wordt geïmproviseerd en veel directe feedback wordt gegeven. Daarin wordt ook van u een actieve rol verwacht. Uw trainers beschikken over ruime (levens)ervaring en gebruiken interventiemethoden, theorieën en werkvormen, die passen bij de vragen die zich in het moment voordoen. Met het opstellen van uw persoonlijke strategie maakt u uw personal power in de praktijk zichtbaar.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Persoonlijke leerdoelen
 • Uw ontwikkelvraag

Zelfinzicht

 • Diepgaande zelfanalyse
 • Wat is personal power?
 • Wat kan personal power betekenen voor uw managementstijl?
 • Birkman-rapportage
 • Persoonlijke ontwikkeldoelen
 • Werken aan uw power als manager in persoonlijke workshops

Actieplan

 • Aan de slag met persoonlijke kracht
 • Ontwikkelstappen in managementcompetenties
 • Reflectie op persoonlijke kracht in uw rol als manager
 • Opstellen persoonlijke strategie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Personal Power voor Managers'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

 • 24, 25 mei en 8 juni 2018
 • 20, 21 september en 4 oktober 2018
 • 6, 7 en 20 november 2018
 • 14, 15 en 28 januari 2019
 • 6, 7 en 20 maart 2019
 • 21, 22 mei en 4 juni 2019

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 2.490,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Personal Power voor Managers

Authentiek leidinggeven vanuit persoonlijke kracht - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.