Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Personal Power

Diepgaand zelfinzicht en een essentiële stap in uw ontwikkeling - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je het beste uit jezelf halen? En een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling? In deze training ontdek je je kracht en leer je deze actief in te zetten in je leven. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en ben je succesvoller. In geen enkele training krijg je zoveel persoonlijke aandacht en zoveel ruimte voor het invullen van je ontwikkeldoelen als in deze training. Door deze training krijgen je zelfinzicht én je zelfvertrouwen een boost en word je krachtiger en succesvoller.

Je resultaat

Je hebt veel zelfinzicht gekregen door het Birkman-rapport. Hierdoor weet je wat je kracht is en kun je deze kracht actief inzetten. Je doorbreekt daarbij oude, hinderlijke patronen. Ook ontwikkel je een strategisch plan voor de ontwikkeling van je loopbaan.

Doelgroep

Je wilt een volgende stap zetten in je persoonlijke en professionele ontwikkeling. Je wilt werken en leven vanuit persoonlijke kracht om daarmee de waarde voor jezelf én de organisatie te vergroten.

Aanpak

Wij kiezen voor een intensieve en persoonsgerichte werkwijze. Voor aanvang ontvang je digitaal de Birkman-vragenlijst. Je antwoorden worden verwerkt tot een uitgebreid en persoonlijk rapport dat gedurende het hele programma als rode draad dient. Onder leiding van deskundige trainers dringen we door tot de kern van je leervraag en ondersteunen de overige deelnemers je leerproces. Dat betekent dat er veel wordt geïmproviseerd en veel directe feedback wordt gegeven. Daarin wordt ook van jou een actieve rol verwacht. Om de gewenste intensiteit te bereiken, werken we met 2 senior trainers op een groep van maximaal 10 deelnemers.

Je sluit de training af met het opstellen van een persoonlijke strategie, zodat je die na afloop van de training meteen in je werkpraktijk kunt toepassen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Zelfinzicht

  • Diepgaande zelfanalyse
  • Wat is personal power?
  • Birkman-rapportage
  • Persoonlijke ontwikkeldoelen
  • Werken aan uw eigen power in persoonlijke workshops

Actieplan

  • Aan de slag met persoonlijke kracht
  • Kiezen voor ontwikkelstappen in de praktijk
  • Reflectie op persoonlijke kracht in eigen werkpraktijk
  • Opstellen persoonlijke strategie

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Personal Power'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.990,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Personal Power

Diepgaand zelfinzicht en een essentiële stap in uw ontwikkeling - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.