Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Merk je regelmatig dat je bij anderen niet overkomt zoals je dat zelf graag wilt? In deze inspirerende training leer je datgene uit te stralen wat je wilt en wat effectief is! Er is veel ruimte voor individuele feedback. De trainers hebben veel ervaring en weten goed wat voor jou werkt. Samen met jou kijken ze naar je uitstraling en hoe je die krachtiger maakt. Na de training maak je een indruk op anderen die beter past bij wie je bent en bij wat je wilt bereiken.

Je resultaat

Na afloop van deze training heb je inzicht in je eigen uitstraling en weet je welke indruk je maakt op anderen. Je kunt je expressiviteit inzetten op een manier die bij jezelf én de situatie past. Hierdoor kun je krachtiger communiceren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar uitstraling wil versterken en daarmee het contact met anderen wil verbeteren.

Aanpak

Door verschillende werkvormen word je je bewust van je persoonlijke uitstraling en de invloed hiervan op de interactie met anderen. Je leert hoe je non-verbale communicatie inzet als basis, hoe je de juiste houding aanneemt en hoe je je stem aanpast. Ook in moeilijke situaties communiceer je dan effectief. Je ontwikkelt een krachtige persoonlijke uitstraling. Als resultaat hiervan ben je in staat om je persoonlijkheid in te zetten om een goede indruk te maken op anderen en een betere wisselwerking te krijgen met je collega's of andere gesprekspartners. Op basis van een intake gaat de trainer gericht aan de slag met je persoonlijke leerwensen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Uitstraling

 • Uw eerste indruk op anderen
 • Hoe ziet u zichzelf?
 • Wat bepaalt uw uitstraling?

Werken aan uw uitstraling

 • Non-verbale communicatie als basis
 • Houding- en stemanalyse
 • Krachtige zelfpresentatie

Interactie op de werkvloer

 • Wat is uw gedragsstijl?
 • Welke rollen heeft u op uw werk?
 • Assertief door uitstraling
 • Krachtiger communiceren

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Persoonlijke Uitstraling en Interactie'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

 • 23 januari, 6 en 20 februari 2020
 • 24 maart, 7 en 21 april 2020
 • 13, 27 mei en 10 juni 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.790,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
8.0

Gemiddelde beoordeling

Uit 1 ervaringen

8

Anoniem

Ik heb de training als positief ervaren. Het is wel belangrijk dat je met de nodige zelfkennis start. Daarnaast moet je open staan voor feedback. Aan de hand van diverse modellen krijgen je handvatten om je voordeel mee te doen. Het heeft mij bewuster gemaakt van bepaald gedrag, vooral de impact die dit heeft (of kan hebben) op anderen.

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.