Menu

Kostenoverzicht aanvragen

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Merkt u regelmatig dat u bij anderen niet overkomt zoals u dat zelf graag wilt? In deze inspirerende training leert u datgene uit te stralen wat u wilt en wat effectief is! Er is veel ruimte voor individuele feedback. De trainers hebben veel ervaring en weten goed wat voor u werkt. Samen met u kijken ze naar uw uitstraling en hoe u die krachtiger maakt. Na de training maakt u een indruk op anderen die beter past bij wie u bent en bij wat u wilt bereiken.

Uw resultaat

Na afloop van deze training heeft u inzicht in uw eigen uitstraling en weet u welke indruk u maakt op anderen. U kunt uw expressiviteit inzetten op een manier die bij uzelf én de situatie past. Hierdoor kunt u krachtiger communiceren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar uitstraling wil versterken en daarmee het contact met anderen wil verbeteren.

Aanpak

Door verschillende werkvormen wordt u zich bewust van uw persoonlijke uitstraling en de invloed hiervan op de interactie met anderen. U leert hoe u non-verbale communicatie inzet als basis, hoe u de juiste houding aanneemt en hoe u uw stem aanpast. Ook in moeilijke situaties communiceert u dan effectief. U ontwikkelt een krachtige persoonlijke uitstraling. Als resultaat hiervan bent u in staat om uw persoonlijkheid in te zetten om een goede indruk te maken op anderen en een betere wisselwerking te krijgen met uw collega's of andere gesprekspartners. Op basis van een intake gaat de trainer gericht aan de slag met uw persoonlijke leerwensen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Uitstraling

 • Uw eerste indruk op anderen
 • Hoe ziet u zichzelf?
 • Wat bepaalt uw uitstraling?

Werken aan uw uitstraling

 • Non-verbale communicatie als basis
 • Houding- en stemanalyse
 • Krachtige zelfpresentatie

Interactie op de werkvloer

 • Wat is uw gedragsstijl?
 • Welke rollen heeft u op uw werk?
 • Assertief door uitstraling
 • Krachtiger communiceren

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Persoonlijke Uitstraling en Interactie'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 3 dagen.

 • 23 januari, 6 en 20 februari 2020
 • 24 maart, 7 en 21 april 2020
 • 13, 27 mei en 10 juni 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.790,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
Ervaringen
8.0

Gemiddelde beoordeling

Uit 1 ervaringen

8

Anoniem

Ik heb de training als positief ervaren. Het is wel belangrijk dat je met de nodige zelfkennis start. Daarnaast moet je open staan voor feedback. Aan de hand van diverse modellen krijgen je handvatten om je voordeel mee te doen. Het heeft mij bewuster gemaakt van bepaald gedrag, vooral de impact die dit heeft (of kan hebben) op anderen.

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.