Menu

DevOps Fundamentals

Officieel erkend door de DevOps Skills Association (DASA) - 2 dagen

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je meer weten over DevOps? Deze training geeft je inzicht in de DevOps-omgeving binnen een organisatie. Door het toepassen van DevOps kan deze meer grip krijgen op het ontwikkelen, uitrollen en testen van applicaties binnen een productieomgeving door de samenwerking tussen de development- en operationsteams te verbeteren. Verder krijg je inzicht in de relatie tussen DevOps en andere frameworks zoals agile, lean en IT-servicemanagement. Deze DevOps-training is officieel erkend door de DevOps Skills Association (DASA) en wordt uitgevoerd door onze businesspartner Computrain.

Doelgroep

Deze training is zeer geschikt voor iedereen die kennis wil opdoen van de toegevoegde waarde die DevOps kan bieden binnen een organisatie. Bijvoorbeeld in de rol van scrummaster, scrum product owner, softwareontwikkelaar, consultant, IT-operationsmanager of servicemanager.

Aanpak

Het intensieve programma van deze klassikale training bestaat uit praktische opdrachten, discussies en hands-on oefeningen. De ervaren trainer van onze businesspartner Computrain begeleidt je uitstekend in het leggen van de koppeling naar je eigen praktijk.

DevOps Fundamentals

Officieel erkend door de DevOps Skills Association (DASA) - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.