Menu

Digitale brochure aanvragen

Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk

Klaar voor de digitale toekomst - 2 dagen

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe haalt u als financieel professional optimaal rendement uit de nieuwste digitale ontwikkelingen? Dat leert u tijdens deze interessante training. U gaat aan de slag met digitale transformaties en verdiept u in het effect van digitalisering op de financiële sector. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om kansen en verwachtingen van de digitalisering waar te nemen en doelgericht op te nemen in diverse bedrijfsprocessen. Met de kennis en vaardigheden die u tijdens deze training opdoet, stimuleert u organisaties om meer datagedreven te opereren en om de volgende stap te zetten naar een wendbare organisatie. Hierbij verliest u de kwaliteit van processen en de behoeften van de klant niet uit het oog.

Doelgroep

De technologische ontwikkelingen in de branche voor financieel professionals gaan razendsnel. Eigenlijk is het nauwelijks bij te benen. Hoe zorgt u er nu voor dat u hier tijdig bij aansluit? Welke stappen moet u hierbij zetten en wat komt u allemaal tegen? Deze training is bijzonder geschikt voor accountants en ook voor financieel professionals zeer waardevol. Het geeft u alle praktische handvatten om de juiste stappen te kunnen zetten in de digitale toekomst.

Aanpak

Tijdens deze training ontwikkelt u de vaardigheden om als financieel professional actief in te spelen op de digitalisering. U onderzoekt op welke wijze data steeds meer wordt opgenomen in (financiële) bedrijfsprocessen en welke kansen ondernemingen hieruit kunnen halen. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om innovaties stapsgewijs op te nemen in de huidige bedrijfsprocessen. U houdt rekening met digitale middelen, maar ook met het menselijk aspect. Zo ontwikkelt u vaardigheden om de bedrijfscultuur effectief te beïnvloeden. Daarmee vergroot u de actieve betrokkenheid van medewerkers en realiseert u een wendbare organisatie. Uiteraard verliest u tijdens deze digitale transformatie de klant niet uit het oog. Tijdens de training oefent u op intensieve wijze met cases en opdrachten uit de praktijk. Dit geeft u direct steun vanuit herkenbare situaties.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training behaalt u 10 PE-punten en blijft uw kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training u onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk'.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk

(4 bijeenkomsten)

 • Terminologie en toepassing waaronder datamining en process mining
 • Horizonmodel (Mc Kinsey)
 • Praktische toepassing horizonmodel op de eigen (beroeps)praktijk
 • Veranderdynamiek in de klantrelatie: volgen of leiden?
 • Transitie en de bedrijfscultuur/lerende organisatie
 • Transitie en het verdienmodel
 • Duurzame veranderaanpak
 • Praktische handvatten met betrekking tot digitale transformatie
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Data en plaatsen

  Deze training duurt 2 dagen.

  • 30 oktober en 13 november 2019
  • 27 januari en 10 februari 2020
  • 26 maart en 9 april 2020
  • 25 mei en 8 juni 2020

  De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Kosten

  Trainingskosten: € 1.040,-

  Trainingsmateriaal: € 50,-

  Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

  Locatie- en arrangementskosten

  NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

  Digitale Transformatie in de Financiële en Accountantspraktijk

  Klaar voor de digitale toekomst - 2 dagen

  Vakgebied

  Financieel

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtuele Open Dag NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.