Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Examentraining Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie

De optimale voorbereiding op het officiële Moderne Bedrijfsadministratie-examen - 0.5 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Moderne Bedrijfsadministratie Bedrijfsadministratie? En wil je je extra goed voorbereiden op het externe digitale examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering? Dan is deze examentraining van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep geschikt voor jou. In 1 dag word je klaargestoomd voor het examen. Het examen sluit volledig aan bij de landelijk vastgestelde eindtermen.

Voor wie?

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Moderne Bedrijfsadministratie Bedrijfsadministratie om zo je slagingskansen verder te vergroten.

Aanpak

Deze examentraining volg je na de laatste bijeenkomst van de module Moderne Bedrijfsadministratie Bedrijfsadministratie en voor het examen. Tijdens de examentraining oefen je examenvragen en krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het externe examen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Examentraining Mod. Bedr. Bedrijfsadministratie

De optimale voorbereiding op het officiële Moderne Bedrijfsadministratie-examen - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.