Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Examentraining Module Auditing: Kern van het Accountantsberoep

De optimale voorbereiding op je examen - 0.5 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

In deze examentraining van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep ga je aan de slag met oefenvragen passend bij de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep. De belangrijkste onderwerpen op het gebied van auditing komen aan bod. Je oefent met veelgevraagde en lastige onderwerpen. Daarbij krijg je inzicht in hoe je je antwoorden zo goed mogelijk laat aansluiten op de verwachtingen van de examinatoren. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen.

Doelgroep

Je wilt extra examentraining volgen in het kader van de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep om zo je slagingskans te vergroten.

Aanpak

Na het volgen van de module Auditing: Kern van het Accountantsberoep kun je deze examentraining doen en je optimaal voorbereiden op het examen. Tijdens de training krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Examentraining Module Auditing: Kern van het Accountantsberoep

De optimale voorbereiding op je examen - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.