Menu

Examentraining Module Recht

De optimale voorbereiding op het examen - 0.5 dag

Vakgebied

Juridisch

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Ben je bezig met de module Recht? Met deze examentraining bereid je je optimaal voor op het digitaal examen. In 1 dagdeel word je klaargestoomd voor het examen over de deelgebieden ondernemingsrecht, arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en familierecht. De training wordt verzorgd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep en sluit optimaal aan bij de eindtermen zoals deze zijn vastgelegd voor deze module.

Doelgroep

Volg je de module Recht en wil je extra oefening voor het digitale examen? Kies dan voor deze examentraining om zo je slagingskansen verder te vergroten.

Aanpak

Na de laatste bijeenkomst van de module Recht kun je deze examentraining volgen waarin je examenvragen oefent. Je krijgt ook de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Zo ben je optimaal voorbereid op het examen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Examentraining Module Recht

De optimale voorbereiding op het examen - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.