Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Examentraining Module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1

De optimale voorbereiding op je examen - 0.5 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Volg je de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1 en wil je je extra goed voorbereiden op het examen? Kies dan voor deze examentraining, verzorgd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep. Met deze examentraining word je optimaal voorbereid op het examen. Je gaat aan de slag met diverse oefenvragen en praktijksituaties. Zo blijft de lesstof nog beter hangen. De mogelijke valkuilen en moeilijkste onderwerpen worden door een ervaren docent nogmaals toegelicht. Een betere voorbereiding op het examen is er niet!

Doelgroep

Je wilt je slagingskans voor de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1 vergroten.

Aanpak

Met deze examentraining bereid je je optimaal voor op de afronding van de module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1. Hiervoor ga je aan de slag met oefenvragen, uiteenlopende cases en praktijkopdrachten. Hierbij word je uitstekend begeleid door een docent met praktijkervaring. Tijdens de training krijg je de gelegenheid om vragen te stellen aan een vakdocent. Met de examentraining vergroot je je kans op een succesvolle afronding van het examen.

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Examentraining Module Strategie, Leiderschap en Organisatie 1

De optimale voorbereiding op je examen - 0.5 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.