Menu

Executive Masterclass Leiderschap voor Projectmanagers

Ontdek je eigen unieke leiderschapsstijl - 2 dagen

Opleidingsniveau

Executive Master

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Verandering is in veel organisaties in de huidige tijd een constant gegeven geworden. Deze veranderingen worden vaak vormgegeven en gecreëerd door projecten. We zien de tijdelijke samenwerkingsverbanden overal om ons heen. De visie op projectmanagement verandert en als gevolg daarvan ook de rol en functie van projectmanager. De moderne projectmanager is lenig en daardoor wendbaar. Deze Executive Masterclass geeft je handreikingen om een aantal vaardigheden die daarvoor nodig zijn te verkennen en te oefenen. Impactvol profileren, omgaan met macht en rekening houden met de belangen van alle stakeholders zijn hierbij belangrijke onderwerpen.

Je resultaat

Na afloop van deze Executive Masterclass kun je je competenties, rollen en functies als leider strategisch inzetten in praktijksituaties. Je weet hoe je je leiderschapsstijl aanpast aan de kenmerken van de (project)context en je kunt anderen zodanig motiveren en inspireren dat je je doel bereikt als projectleider. Daarnaast kun je jezelf krachtig profileren als projectmanager. Je beschikt over de vaardigheden om de verwachtingen en belangen van diverse stakeholders in een project effectief te managen.

Doelgroep

Je bent een ambitieuze HBO’er of WO’er en werkzaam als projectprofessional. Je wilt je impact versterken door bewust te kiezen voor effectieve beïnvloedingsstijlen. Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring en bent in staat tot zelfreflectie. Je bent zelfsturend en bereid tot het aangaan van uitdagingen.

Aanpak

In deze Executive Masterclass gaan we achtereenvolgens in op jouw visie op projectmanagement, profileren en netwerken, en hoe je als projectmanager het beste kunt omgaan met macht en belangen. Vervolgens behandelen we het onderwerp stakeholdermanagement en gaan we verder in op hoe je het beste kunt omgaan met weerstand. Ten slotte verwerk je je leerervaringen in een antwoord op de vraag: hoe heb ik impact als projectprofessional?

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Executive Masterclass Leiderschap voor Projectmanagers

Ontdek je eigen unieke leiderschapsstijl - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.