Menu

HBO Trainingsprogramma Effectiviteit voor Salesprofessionals

HBO-gecertificeerd - 6 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen als succesvol salesprofessional? Wil je je tijd zo besteden dat je effectief resultaat haalt en je targets weet te overtreffen? Volg dan dit HBO-trainingsprogramma waarmee je je ontwikkeling versnelt. Je gaat aan de slag met het vergroten van je persoonlijke effectiviteit, timemanagement en salesvaardigheden. Je gebruikt je kwaliteiten en capaciteiten om te werken aan groei. Het trainingsprogramma start met het bepalen van je koers en je doelen. Je leert effectiever te werken door inzicht in je patronen en gewoonten en door in te gaan op effectieve salesvaardigheden. Met dit HBO-trainingsprogramma weet je je tijd optimaal in te delen, effectief te werken en zo succesvol te zijn in de sales.

Je resultaat

Na dit trainingsprogramma beschik je over meer zelfkennis, waardoor je persoonlijke effectiviteit wordt vergroot. Je hebt inzicht in je kwaliteiten en weet hoe je deze optimaal inzet in sales. Je hebt inzicht in je persoonlijke werkstijl en stelt optimaal prioriteiten. Ook beschik je over methoden en technieken die je efficiency sterk vergroten.

Doelgroep

Dit gecertificeerde HBO-trainingsprogramma is waardevol voor alle salesprofessionals die hun persoonlijke effectiviteit willen verbeteren en hun salesvaardigheden willen aanscherpen.

Doel en opzet

Dit HBO-trainingsprogramma versnelt je persoonlijke ontwikkeling. Het programma start met een online intake. Hierin geef je je leerwensen aan. Tijdens de bijeenkomsten zelf komt de trainer hier geregeld op terug en geeft je gericht feedback. In een persoonlijk actieplan houd je zelf de ontwikkelstappen bij, zodat je er na afloop van het programma op kunt terugvallen. Het garandeert dat je dit trainingsprogramma afrondt met zichtbaar resultaat.

Het HBO-trainingsprogramma is opgebouwd uit 3 trainingen die elkaar aanvullen, Persoonlijke Effectiviteit, Timemanagement en Professionele Salesvaardigheden. Je gaat kort en intensief bezig met je kwaliteiten en capaciteiten. Op basis daarvan bepaal je je eigen visie en doel en formuleer je concrete acties om dit te bereiken. Je gaat hierbij aan de slag met opdrachten en oefeningen die je effectiviteit vergroten.

In de training Timemanagement leer je om efficiënt om te gaan met tijd. Je analyseert hoe je je tijd gebruikt en gaat aan de slag met het stellen van prioriteiten. Je krijgt hierbij inzicht in je patronen en gewoonten. Zo deel je je tijd effectief in en ga je beter om met werkdruk.

Verder ga je zeer praktisch aan de slag in de training Professionele Salesvaardigheden. Je oefent veel met het voeren van salesgesprekken. Hierbij draait het om de juiste sfeer creëren, het bepalen van de behoefte van de klant en je aanbod optimaal te presenteren, met als resultaat het sluiten van de deal.

Met dit HBO-trainingsprogramma ontwikkel je je op het gebied van efficiëntie en sales en word je een effectieve, succesvolle salesprofessional.

Diploma

Het trainingsprogramma sluit je af met een HBO-eindopdracht die je combineert met je persoonlijke actieplan. Je ontvangt daarmee het diploma ‘Effectiviteit voor Salesprofessionals’. Als je verder wilt studeren aan een HBO Bacheloropleiding van Hogeschool NCOI en je toelaatbaar bent tot deze opleiding, kun je dit trainingsprogramma mogelijk inbrengen als vrijstelling.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO Trainingsprogramma Effectiviteit voor Salesprofessionals

HBO-gecertificeerd - 6 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.