Menu

Lean Management

Snel naar de kern om uw organisatie te verbeteren - 2 dagen

Lean Management

Snel naar de kern om uw organisatie te verbeteren - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Lean is een methode om organisaties te optimaliseren in efficiëntie. Het gaat om korte, efficiënte paden inrichten en het voorkomen van ballast voor uw organisatie. Wilt u ook uw organisatie verbeteren en efficiënter maken? Kies dan voor deze praktische training. Het programma biedt u de essentie van lean management waar u direct mee aan de slag kunt binnen uw eigen werkpraktijk. Deze training wordt verzorgd met ervaren lean trainers. Zij zijn in staat om u in korte tijd een flinke stap te laten zetten.

Uw resultaat

U zorgt voor efficiënt en resultaatgericht werken in uw organisatie. U past de uitgangspunten van lean toe in uw werk en heeft inzicht in het verloop van processen. Ook filtert u op ballast en verspilling in processen.

Doelgroep

U bent als manager, professional of adviseur betrokken bij het verbeteren van de processen binnen uw organisatie. U wilt hierbij gebruikmaken van de lean methode. U heeft de mogelijkheid om tussen de trainingsdagen in de oefeningen vanuit de training ook in uw werk toe te passen.

Aanpak

De praktijkgerichte aanpak zorgt ervoor dat u de nieuwe kennis omzet in vaardigheden. U gaat tijdens de trainingsdagen concreet aan de slag en u leert door te doen. Kortom: vooral zelf bezig zijn, onder de deskundige leiding van de trainer. U leert wat lean werken is en hoe u dat kunt toepassen in uw werk en organisatie. Door heel concreet te oefenen in verschillende situaties ontwikkelt u uw inzicht en vaardigheden op het gebied van lean management snel en effectief. Zo zorgt u voor efficiënt en resultaatgericht werken op uw afdeling of in uw organisatie.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Uitgangspunten lean

  • Wat is lean?
  • Wat zijn de basisgedachten van lean?
  • Hoe zet u lean in uw organisatie verder uit?

Werken vanuit waarde

  • Waar wil de klant voor betalen?
  • Welke stappen zijn nodig en welke niet?

Verspillingen

  • Zicht krijgen op het operationele proces
  • Filteren van ballast in processen
  • Op zoek naar verspillingen

Toepassen van lean

  • Lean toepassen in uw eigen organisatie
  • Oplossen van problemen

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Lean Management'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.090,-

Trainingsmateriaal: € 30,-

Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Lean Management

Snel naar de kern om uw organisatie te verbeteren - 2 dagen

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Laatste mogelijkheid: bespaar tot € 10.000,- op een Bacheloropleiding

De overheid stopt per 1 september met de regeling vraagfinanciering, waarmee u voordelig een opleiding kunt volgen in de zorg, techniek of IT. Bent u werkzaam in een van deze sectoren en wilt u zich verder ontwikkelen? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Profiteer dan nog snel van deze voucherregeling en schrijf u voor 17 augustus in voor een van de geselecteerde HBO Bacheloropleidingen of HBO-programma’s. Zo kunt u maximaal tot € 10.000,- besparen op een volledige opleiding.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.