PE Vastgoed en Taxatie: Actualiteiten Onteigening/Gedoogplicht Schadeloosstelling

Haal PE-punten voor NRVT en VastgoedCert - 0.5 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Deze training is onderdeel van de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS). Deze dagen zijn al jaren de ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met grondaankopen, andere onroerendgoedactiviteiten en bestuursrechtelijke schadevergoedingen. In dit onderdeel verdiept u zich in de actualiteiten en ontwikkelingen op het gebied van onteigening/gedoogplicht schadeloosstelling.

Doelgroep

U werkt bijvoorbeeld als rentmeester, makelaar, notaris, taxateur of advocaat. Maar ook als u werkt op een ministerie, bij een provinciale of gemeentelijke dienst, waterschap, nutsbedrijf of bank, is deze training zeer interessant. Daarnaast is deze training uiterst geschikt voor medewerkers van banken, hypotheekinstellingen, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en aannemings- en projectontwikkelingsmaatschappijen.

Aanpak

Deze training is onderdeel van het programma Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS). Jaarlijks wordt een selectie gemaakt van onderwerpen uit alle actuele en te verwachten ontwikkelingen op het gebied van onteigening en gedoogplicht schadeloosstelling. De geselecteerde onderwerpen worden tijdens de training van de studiedagen ingeleid door sprekers die hiervoor zijn uitgenodigd.

Het programma is dus jaarlijks verschillend en is altijd een goede afspiegeling van de belangrijkste ontwikkelingen in het huidige jaar op het gebied van onteigeningsprocedures en schadeloosstellingen.

NCOI Techniek & Veiligheid

Dit programma wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Actualiteiten onteigening
 • Onteigeningsprocedures
 • Onteigeningsschadeloosstelling
 • Gedoogplichtschadeloosstelling

PE-punten

Met het volgen van dit programma kunt u de volgende PE-punten halen:

 • 3 studiepunten NVR
 • 3 punten NRVT (verplicht)
 • 3 punten VastgoedCert (facultatief voor BV en LV)
 • 2 punten voor LRGD
 • 1 punt DOBS

Deze training is onderdeel van de Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen (TGS). Volgt u het hele programma Studiedagen Grondverwerving en Schadevergoedingen, dan ontvangt u in totaal:

 • 12 studiepunten NVR
 • 12 punten NRVT (6 facultatief en 6 verplicht)
 • 6 punten VastgoedCert (facultatief voor BV en LV)
 • 3 punten VastgoedCert (facultatief voor BV en verplicht voor LV)
 • 3 punten VastgoedCert (verplicht voor BV en LV)
 • 6 punten voor LRGD
 • 4 punten DOBS

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘PE Vastgoed en Taxatie: Actualiteiten Onteigening/Gedoogplicht Schadeloosstelling'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt een halve dag.

 • 14 november 2019

De training wordt verzorgd in de regio Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Trainingskosten: € 154,-

Trainingsmateriaal: € 70,-

PE Vastgoed en Taxatie: Actualiteiten Onteigening/Gedoogplicht Schadeloosstelling

Haal PE-punten voor NRVT en VastgoedCert - 0.5 dag

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.