Menu

Neem een optie op Relatiemanagement voor Financials en Accountants

Relatiemanagement voor Financials en Accountants

Haal het meeste uit de relatie met uw klanten - 2 dagen

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

U wilt ervoor zorgen dat de klanten die u vandaag de dag heeft ook in de toekomst nog van uw diensten gebruikmaken. Het beheersen van uitstekende vaardigheden op het gebied van relatiemanagement is daarvoor van belang. In deze training Relatiemanagement voor Financials en Accountants leert u daarom alles over het opbouwen en onderhouden van netwerken en het behouden van klanten met hoog rendement.

Doelgroep

U bent werkzaam in de financiële dienstverlening en wilt de vaardigheden ontwikkelen om het meeste uit de relaties met uw klanten te halen. Na afloop van deze training heeft u de handvatten om actief klanten te werven en relaties te onderhouden. Waardevolle vaardigheden voor (zelfstandig opererende) accountants en financieel adviseurs.

Aanpak

In deze training staat uw relatie met uw klanten centraal. U staat stil bij de tactieken die u nu gebruikt om klanten te werven en te behouden en ontdekt welke strategieën bewezen effectief zijn. Tijdens de training oefent u actief met het opbouwen van netwerken. U ontwikkelt vaardigheden om relaties te onderhouden en leert hoe u waarde toevoegt aan deze relaties. Zo kunt u eigenschappen en behoeften van uw relaties inzichtelijk maken en weet u hier met uw benaderingswijze actief op in te spelen. Na afloop van deze korte training bent u daarom niet alleen in staat uitstekende netwerken te onderhouden, maar kunt u zich ook professioneel profileren.

PE-punten

Permanente Educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training behaalt u 12 PE-punten en blijft uw kennis actueel. De training sluit aan op de vereisten van de NBA. Bovendien maakt deze training u onmiddellijk succesvoller in de dagelijkse praktijk.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

(4 bijeenkomsten)

 • Werven van klanten in de accountancy
 • Relatiemanagement
 • Klant-inspanning-rendement
 • Netwerken
 • Social media

Relatiemanagement voor Financials en Accountants

( bijeenkomsten)

  Certificaat

  Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Relatiemanagement voor Financials en Accountants'.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Data en plaatsen

  Deze training duurt 2 dagen.

  • 26 september en 10 oktober 2019
  • 15 en 29 januari 2020
  • 11 en 25 maart 2020
  • 11 en 25 juni 2020

  De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Kosten

  Trainingskosten: € 1.140,-
  Trainingsmateriaal: € 125,-
  Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

  Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
  Kostenoverzicht aanvragen

  Locatie- en arrangementskosten

  NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

  Relatiemanagement voor Financials en Accountants

  Haal het meeste uit de relatie met uw klanten - 2 dagen

  Vakgebied

  Financieel

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtuele Open Dag NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.