Menu

Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties

Maak de juiste beslissing voor een veilige werkomgeving - 1 dag

Vakgebied

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Elke dag weer veilig en gezond naar huis, dit lijkt een vanzelfsprekendheid, maar toch is veiligheid geen garantie op de werkvloer. Tijdens deze opleiding ontwikkel je vaardigheden om een succesvolle bijdrage te leveren aan veiligheid in je organisatie. Je raakt bekend met het resilience gedachtegoed om zo in de vijf stappen methode bij grote onzekerheid veerkrachtige besluiten te nemen. Je ontdekt valkuilen van menselijk gedrag en welke organisatiekwaliteiten je kunt inzetten om succesvol om te gaan met onverwachte en onveilige situaties.

Je resultaat

Na afloop van de training ben je bekend met het resilience gedachtegoed. Je kent de vijf stappen die belangrijk zijn bij het resilient omgaan met onvoorziene situaties. Zo herken je je eigen valkuilen tijdens een besluitvormingsproces en draag je actief bij aan de veiligheidscultuur.

Doelgroep

Je hebt affiniteit met veiligheid en besluitvormingsprocessen. Je bent bezig met het vergroten van veiligheid op de werkvloer en je wilt graag weten hoe je met situaties van grote onzekerheid en tijdsdruk moet omgaan.

Aanpak

Je gaat op een zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de aspecten waar je in onvoorziene veiligheidssituaties mee te maken krijgt. Zo leer je door het Resilience spel om de vijf stappen bij elke onvoorziene situatie te doorlopen. Ook doe je kennis en vaardigheden op om het juiste besluit te nemen onder tijdsdruk. Tijdens de training word je begeleid door docenten die het werkveld door en door kennen. Ook heb je veel aan onze moderne online leeromgeving. Hier vind je alles om de training succesvol af te ronden.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties

 • Resilience
 • Onvoorziene situaties
 • Onzekerheid en tijdsdruk in besluitvorming
 • De vijf stappen
 • Valkuilen
 • Het Resilience spel

  Certificaat

  Na afloop van deze training ontvang je het certificaat ‘Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties'.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie
  Kostenspecificatie

  Totaalprijs

  Dagopleiding: € 594,50

  Avondopleiding: € 571,-

  De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

  Trainingskosten: € 445,-
  Trainingsmateriaal: € 95,-
  Arrangementskosten dag: € 25,-

  Arrangementskosten avond: € 11,-

  Locatiekosten dag: € 29,50

  Locatiekosten avond: € 20,-

  Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt het programma ook in 1 termijnen betalen.

  Locatie- en arrangementskosten

  NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

  Reprorechten en hand-outs

  Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

  Fiscaal voordeel

  Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

  Btw

  Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

  Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

  Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

  Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

  Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties

  Maak de juiste beslissing voor een veilige werkomgeving - 1 dag

  Vakgebied

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Virtual classroom en e-learning NCOI

  Virtual classroom en e-learning

  Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.