Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties

Maak de juiste beslissing voor een veilige werkomgeving - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Elke dag weer veilig en gezond naar huis, dit lijkt een vanzelfsprekendheid, maar toch is veiligheid geen garantie op de werkvloer. Tijdens deze opleiding ontwikkel je vaardigheden om een succesvolle bijdrage te leveren aan veiligheid in je organisatie. Je raakt bekend met het resilience gedachtegoed om zo in de vijf stappen methode bij grote onzekerheid veerkrachtige besluiten te nemen. Je ontdekt valkuilen van menselijk gedrag en welke organisatiekwaliteiten je kunt inzetten om succesvol om te gaan met onverwachte en onveilige situaties.

Je resultaat

Na afloop van de training ben je bekend met het resilience gedachtegoed. Je kent de vijf stappen die belangrijk zijn bij het resilient omgaan met onvoorziene situaties. Zo herken je je eigen valkuilen tijdens een besluitvormingsproces en draag je actief bij aan de veiligheidscultuur.

Doelgroep

Je hebt affiniteit met veiligheid en besluitvormingsprocessen. Je bent bezig met het vergroten van veiligheid op de werkvloer en je wilt graag weten hoe je met situaties van grote onzekerheid en tijdsdruk moet omgaan.

Aanpak

Je gaat op een zeer praktijkgerichte wijze aan de slag met de aspecten waar je in onvoorziene veiligheidssituaties mee te maken krijgt. Zo leer je door het Resilience spel om de vijf stappen bij elke onvoorziene situatie te doorlopen. Ook doe je kennis en vaardigheden op om het juiste besluit te nemen onder tijdsdruk. Tijdens de training word je begeleid door docenten die het werkveld door en door kennen. Ook heb je veel aan onze moderne online leeromgeving. Hier vind je alles om de training succesvol af te ronden.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: SHE Manager

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Resilience: Omgaan met Onvoorziene Veiligheidssituaties

Maak de juiste beslissing voor een veilige werkomgeving - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.