Menu

SRM Growth Marketing

Experimenteer met online marketingtools - 6 maanden

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Hoe stimuleer je de groei van je onderneming? En welke stappen moet je ondernemen voor betere resultaten? Tijdens de opleiding SRM Growth Marketing leer je onder begeleiding van professionals jouw bedrijf een succesvolle strategie aan te meten wat zal zorgen voor nieuwe inkomstenbronnen zonder onnodige, extra kosten. Je gaat aan de slag met het analyseren en bekijken van bestaande data. Met deze gegevens ga je experimenteren om een doelgebied te optimaliseren. Op deze manier verzeker je je van een groeiend bestaan en een hogere klantwaarde. Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Je kunt testen uitvoeren om de voorkeur van bezoekers te meten en zo de klantwaarde te optimaliseren. Ook ben je in staat de conversie van je website te

optimaliseren door de juiste usabilitydoelstellingen te stellen. Je weet AI in te zetten in elke fase van de funnel, voor betere user experience (UX) en gepersonaliseerde boodschappen.

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die de groei van een type bedrijf wil realiseren. Je bent bijvoorbeeld marketingmanager, ondernemer of online marketeer die zich graag verder wil ontwikkelen in de customer journey.

Deze opleiding wordt verzorgd op C en D-niveau, hét niveau voor de senior en Post Masterniveau professionals. Het programma is geschikt voor senior en top level professionals die zich op strategisch niveau willen specialiseren of leiding willen gaan geven.

Doel en opzet

Tijdens deze opleiding combineer je theoretische vraagstukken met praktijkopdrachten als demo’s en cases van onder andere Spotify en Google. Je ontdekt welke data nuttig is om te analyseren om zo bijvoorbeeld de ervaring van de klant of gebruiksvriendelijke tools in kaart te krijgen. Op deze manier weet je je potentiële doelgroep te trekken, betrekken en behouden. De opleidingen worden verzorgd door docenten uit de praktijk waardoor je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

SRM Growth Marketing

Experimenteer met online marketingtools - 6 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.