Menu

SRM Social Media Specialist

Vergroot je bereik met een effectieve contentstrategie - 5 maanden

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Nederlanders spenderen gemiddeld 98 minuten per dag op social media. Hoe val je op als organisatie? En hoe bereik je de consument met jouw platform? Tijdens de opleiding SRM Social Media Specialist ga je aan de slag met het ontwikkelen van unieke content door jouw potentiële doelgroep te bestuderen. Je krijgt handvatten aangereikt om een succesvolle contentstrategie te bedenken. Zo weet je op welk geschikt moment en platform je content kunt plaatsen om het meeste bereik te genereren. Deze opleiding wordt verzorgd door onze businesspartner SRM.

Je resultaat

Je voelt je doelgroep feilloos aan door te onderzoeken welke content hen aanspreekt. Je weet exact welke social-mediadoelen je moet implementeren om meer leads te genereren. Tevens weet je welke typen campagnes en kanalen je op het juiste moment kunt inzetten om je dienst of product in de belangstelling te brengen.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zich wil specialiseren in social media en een succesvolle strategie wil realiseren. Je bent marketeer, webredacteur, communicatieadviseur, communicatiespecialist of communitymanager.

Het programma wordt verzorgd op B en C-niveau, hét niveau voor de medior marketing- en communicatieprofessionals die op operationeel niveau binnen hun organisatie willen werken en hun kennis op tactisch en strategisch niveau willen toepassen.

Doel en opzet

Je verdiept je in de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van social media. Je leert hoe jouw organisatie zich kan onderscheiden van concurrenten door je te verdiepen in alle relevante social-medianetwerken. Je gaat aan de slag met het formuleren van een concreet doel dat aansluit bij de kernwaarden en de doelgroep van je organisatie. Tot slot heb je twee begeleidingsbijeenkomsten die je voldoende voorbereiden op de integrale eindopdracht. Met de kennis en vaardigheden die je opdoet, kun je een krachtig en effectief social-mediaplan implementeren.

SRM Social Media Specialist

Vergroot je bereik met een effectieve contentstrategie - 5 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.