Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Storingzoeken in Elektrotechnische Installaties

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Op systematische wijze storingen in elektrotechnische installaties leren zoeken en verhelpen? Volg dan deze korte, praktijkgerichte training. Je gaat tijdens de training praktisch aan de slag met het lokaliseren van storingen met behulp van elektrische schema's. Na afloop kun je systematisch storingen zoeken en verhelpen.

Je resultaat

Na het afronden van deze training ken je de werking van elektrotechnische installaties. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Storingen in besturingskasten opzoeken en verhelpen

Voor wie?

Werk je als service- of onderhoudsmonteur, medewerker technische dienst of machinebouwer en heb je te maken met het zoeken en oplossen van storingen in elektrotechnische installaties? Dan is de training Storingzoeken in Elektrotechnische Installaties bedoeld voor jou.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Lokaliseren van storingen
  • Universeelmeter
  • Ampèretang

Vooropleiding

Kennis van en ervaring in de elektrotechniek is wel van belang.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Storingzoeken in Elektrotechnische Installaties

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.