Menu

Training Brain-based Beïnvloeden

Leer hoe het brein zich laat beïnvloeden en pas dit toe - 2 dagen

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je mensen en groepen beter kunnen sturen in de richting die je wilt? Dan is de theorie van het brain-based beïnvloeden interessant voor jou. In deze training leer je aan de hand van inzichten in de werking van het brein meer over beïnvloeden. Je leert technieken die je helpen succesvoller te zijn in het beïnvloeden in een-op-een-relaties en groepen. Je trainer heeft veel ervaring met brain-based beïnvloeden en koppelt de theorie direct aan de praktijk. De ideale basis om brain-based beïnvloeden succesvol toe te passen.

Je resultaat

Na deze training ken je het beïnvloedingsproces in een-op-een-relaties en groepen en de mechanismen in het brein die een rol spelen bij beïnvloeding. Je herkent onbewuste patronen in gedrag en speelt hierop in. Zo beïnvloed je de juiste stakeholders op de juiste manier.

Doelgroep

Deze training is geschikt voor professionals en managers die beter willen leren beïnvloeden. Je beheerst de communicatieve vaardigheden die van belang zijn bij beïnvloeding en bent op zoek naar verdieping in deze competentie.

Aanpak

Je krijgt een toonaangevend programma waarin beïnvloedingsprocessen en overtuigingskracht aan bod komen. De basis hiervan is de werking van het brein. Door meer inzicht hierin leer je effectieve methoden. Tijdens de training oefen je hiermee, zodat je dit in je werk kunt toepassen. De trainer heeft hierbij steeds oog voor je persoonlijke leerdoelen en ontwikkelvraag. Je oefent met situaties uit je dagelijkse praktijk en krijgt tips die je gelijk de volgende dag kunt toepassen.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Brain-based Beïnvloeden

Leer hoe het brein zich laat beïnvloeden en pas dit toe - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.