Menu
NCOI Opleidingen -  Secretarieel & Managementsupport

Training Notuleren

Maak duidelijke aantekeningen en een helder verslag - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je sneller, effectiever en efficiënter notuleren? In deze training leer je hoe je goede notulen en gespreksverslagen schrijft. Je gaat praktisch aan de slag met onderscheid maken tussen hoofd- en bijzaken en met snel en doelgericht aantekeningen maken. Hierdoor vervul je straks je rol als notulist tijdens vergaderingen met meer zelfvertrouwen en gemak.

Je resultaat

Na afloop van deze training weet je waar goede notulen aan voldoen. Je kunt een vergadering beknopt en helder samenvatten en maakt sneller aantekeningen. Je selecteert en filtert informatie terwijl je luistert. Hierdoor vervul je met meer vertrouwen je rol als notulist.

Doelgroep

Voor wie zijn vaardigheden in notuleren wil ontwikkelen.

Aanpak

In de training krijg je aan de hand van korte, aansprekende oefeningen tips voor het schrijven van goede notulen. Je leert SMART schrijven, aantekeningen maken, symbolen gebruiken en hoofd- en bijzaken scheiden. Je krijgt feedback op jouw notulen. Daarnaast leer je je rol in de vergadering kennen en leer je hoe je als notulist de voortgang van een vergadering kunt bewaken.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Notuleren

Maak duidelijke aantekeningen en een helder verslag - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.