Menu
NCOI Opleidingen - ICT

Training Cybersecurity

Praktijkgerichte training voor de cybersecurityspecialist - 5 dagen

Vakgebied

ICT

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je praktische kennis en ervaring opdoen op het gebied van cybersecurity? Met dit programma word je het aanspreekpunt voor specialisten. Je hebt dan inhoudelijke kennis van penetratietesten en forensisch onderzoek en kunt rapporteren naar aanleiding van technische beleidsmaatregelen of OSINT-onderzoeken. Jij bent degene die alles weet van de praktische kant van cybersecurity.

Je resultaat

Na afloop van de training:

  • Ben je bekend met de dagelijkse securitymaatregelen
  • Ken je cybersecurity gerelateerde wetgeving toegespitst op de AVG
  • Voer je hands-on een onderzoek uit met gebruik van SIFT
  • Weet je alles over pentesten, ethical hacking en white hacking
  • Kun je je eigen certificaat en sleutels produceren
  • Weet je hoe je een netwerkomgeving kunt beveiligen met technisch beleid
  • Kun je informatie verzamelen aan de hand van online bronnen

Doelgroep

Deze training is geschikt voor systeembeheerders, netwerkbeheerders, applicatiebeheerders, aankomend cybersecurityspecialisten, incident response teamleden en ICT-middenmanagement.

Aanpak

Je krijgt, onder begeleiding van een zeer ervaren cybersecuritydocent, een breed en praktisch inzicht in een aantal facetten van cybersecurity. Je kijkt naar privacy en wetgeving, penetratietesten, cryptografie technisch beleid en OSINT. Naast de theorie ga je ook praktisch aan de slag op je eigen workstation. Zo kun je na afloop in je eigen werk de werkzaamheden op het gebied van cybersecurity oppakken.

Voorkennis

Basiskennis van IT wordt aangeraden. Beschik je hier nog niet over, dan raden wij aan om eerst één van de volgende trainingen te volgen:

  • IT-Security Foundation (klassikaal)
  • IT-Security Foundation (online)
  • CompTIA Security+

Studiemateriaal

Computrain gebruikt actueel studiemateriaal. Tevens beschik je over een moderne online leeromgeving, e-Connect. Deze omgeving bevat alle informatie die je voor de training nodig hebt en aanvullende informatie. Daarnaast kun je makkelijk communiceren met de overige deelnemers.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: Security Officer

Klassikaal of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Geef je de voorkeur aan lessen op vaste tijden, met een docent én digitaal? Dan biedt virtual classroom je de uitkomst. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Cybersecurity

Praktijkgerichte training voor de cybersecurityspecialist - 5 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.