Menu
NCOI Opleidingen - Financieel

Training Lonen in de Jaarrekening PE

Van loonstrook naar jaarrekening - 1 dag

Vakgebied

Financieel

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als payrollprofessional werk je dagelijks aan een belangrijke kostenpost van je onderneming. Maar hoe komen deze kosten tot stand in de jaarrekening? En hoe zie je deze terug? Dat leer je tijdens deze actuele Training Lonen in de Jaarrekening PE. Je vergroot je inzicht in arbeidsrelaties, aansprakelijkheid en de mogelijkheden van fiscaal vriendelijk belonen. Daarbij leer je ook hoe je correcties kunt uitvoeren op de looncontrole. Deze training wordt uitgevoerd door onze businesspartner Markus Verbeek Praehep.

Je resultaat

Na afronding van deze training heb je inzicht in arbeidsrelaties, aansprakelijkheid en de mogelijkheden van fiscaal vriendelijk belonen. Daarbij weet je ook hoe je correcties kunt uitvoeren op de looncontrole.

Doelgroep

Deze training is voor payrollprofessionals die hun kennis willen verbreden en meer willen weten over de positie van de salarisadministratie binnen het grotere geheel van de financiële administratie. Deze training is geschikt voor deelnemers met en zonder PE-verplichting.

Aanpak

In deze training ga je aan de slag met de jaarrekening van je organisatie. Je verdiept je hierbij in de lonen, hoe zijn deze tot stand gekomen? Welke berekeningen zijn hieraan vooraf gegaan? Met deze en vele andere vragen ga je aan de slag. Aan de hand van cases en praktijkopdrachten koppel je wat je leert meteen aan je werkzaamheden. Natuurlijk word je hierbij ondersteund door een ervaren docent die affiniteit heeft met zowel payroll als financiële administratie. Je zult merken dat je je met deze aanpak de theorie snel eigen maakt.

PE-punten

Permanente educatie (PE) is van essentieel belang. Met deze training van onze businesspartner Markus Verbeek Praehep blijft je kennis niet alleen actueel, maar behaal je ook punten die nodig zijn voor permanente educatie. De training sluit aan op de vereisten van het NIRPA-register. Het aantal punten dat behaald wordt, wordt na beoordeling door NIRPA bekendgemaakt.

Training Lonen in de Jaarrekening PE

Van loonstrook naar jaarrekening - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.