Menu
NCOI Opleidingen - Persoonlijk effectiviteit

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Merk je regelmatig dat je bij anderen niet overkomt zoals je dat zelf graag wilt? In deze inspirerende training leer je datgene uit te stralen wat je wilt en wat effectief is! Er is veel ruimte voor individuele feedback. De trainers hebben veel ervaring en weten goed wat voor jou werkt. Samen met jou kijken ze naar je uitstraling en hoe je die krachtiger maakt. Na de training maak je een indruk op anderen die beter past bij wie je bent en bij wat je wilt bereiken.

Je resultaat

Na afloop van deze training heb je inzicht in je eigen uitstraling en weet je welke indruk je maakt op anderen. Je kunt je expressiviteit inzetten op een manier die bij jezelf én de situatie past. Hierdoor kun je krachtiger communiceren.

Doelgroep

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar uitstraling wil versterken en daarmee het contact met anderen wil verbeteren.

Aanpak

Door verschillende werkvormen word je je bewust van je persoonlijke uitstraling en de invloed hiervan op de interactie met anderen. Je leert hoe je non-verbale communicatie inzet als basis, hoe je de juiste houding aanneemt en hoe je je stem aanpast. Ook in moeilijke situaties communiceer je dan effectief. Je ontwikkelt een krachtige persoonlijke uitstraling. Als resultaat hiervan ben je in staat om je persoonlijkheid in te zetten om een goede indruk te maken op anderen en een betere wisselwerking te krijgen met je collega's of andere gesprekspartners. Op basis van een intake gaat de trainer gericht aan de slag met je persoonlijke leerwensen.

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Training Persoonlijke Uitstraling en Interactie

Effectiever en daadkrachtiger in de omgang met anderen - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.