Menu

Training Schrijfvaardigheid Nederlands voor Anderstaligen

Vergroot in korte tijd je schrijfvaardigheid in het Nederlands - 3 dagen

Vakgebied

Communicatie

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je je schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal vergroten? In deze training helpen onze trainers je met lastige taalkwesties. Zo ga je op een praktijkgerichte manier aan de slag met zaken als zinsbouw, werkwoordsvormen, spelling en grammatica. Na afloop van deze training heb je meer zelfvertrouwen in je eigen schriftelijke vaardigheden en schrijf je correcte Nederlandse basisteksten.

Je resultaat

Je beheerst de grammatica van de Nederlandse taal en begrijpt de taal beter. Je schrijft zo met meer zelfvertrouwen correcte Nederlandse teksten.

Doelgroep

Deze uitdagende training is bijzonder geschikt voor anderstaligen die al enige basiskennis van de Nederlandse taal hebben en hun schrijfvaardigheid willen ontwikkelen. De training wordt gegeven op niveau A2/B1 van het Europees Referentiekader.

Aanpak

Na een korte theoretische inleiding ga je aan de slag met praktische oefeningen en schrijfopdrachten. Deze worden direct gerelateerd aan je eigen situatie. Tijdens de training kun je dan ook oefenmateriaal uit je eigen werksituatie inbrengen. Zo leer je de theorie direct toepassen op je eigen praktijk. De trainer geeft directe feedback op je teksten. In de groep wissel je ervaringen, correct geschreven brieven en heldere e-mails uit. Het studiemateriaal is speciaal voor deze training ontwikkeld en is zeer helder en praktijkgericht van opzet met handige checklists, tips en tools. Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats, zodat je je persoonlijke leerdoelen kunt opgeven.

Training Schrijfvaardigheid Nederlands voor Anderstaligen

Vergroot in korte tijd je schrijfvaardigheid in het Nederlands - 3 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.