Training Birkman® Leiderschapsprofiel

Ontwikkel waardevolle inzichten in uw leiderschap - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wilt u op een snelle, grondige manier meer zelfinzicht? Weten hoe u uw persoonlijke kracht als leidinggevende kunt versterken? Hoe u dat energielek kunt voorkomen of hoe u beter omgaat met lastige situaties? Deze training geeft hiervoor een essentiële basis. Met behulp van uw Birkman®-rapport onderzoekt u uw sterke punten en krijgt u inzicht hoe u minder effectieve patronen kunt doorbreken. Zo groeit u verder in uw leiderschap.

Uw resultaat

Uw zelfinzicht is versterkt door het Birkman®-rapport, waardoor u oude patronen kunt doorbreken. Daarnaast heeft u een duidelijk beeld van uw persoonlijke motivatie en drijfveren. Deze inzichten combineert u in een persoonlijke ontwikkelstrategie voor uw verdere ontwikkeling als leider.

Doelgroep

U bent leidinggevende met minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring. U wilt meer zicht krijgen op uw kwaliteiten en ontwikkelpunten, zodat u nog effectiever kunt werken als manager. U wilt graag weten welke stappen passen in uw verdere loopbaan.

Aanpak

De training is volledig gericht op uw ontwikkeling als leidinggevende. U maakt hierbij gebruik van de Birkman®-methode. Dit levert u een rapport op met waardevolle inzichten over uw kwaliteiten en ontwikkelpunten. Zo geeft het inzicht in hoe uw gedrag eruitziet onder stress. Daarbij geeft het ook aanwijzingen om uit die situatie te komen en weer effectief te opereren. Een waardevolle rapportage die u in de rest van uw loopbaan blijft gebruiken. De trainer analyseert samen met u deze Birkman®-rapportage en wat dit betekent voor uw leiderschap. U weet in welke omgeving uw talenten het beste tot hun recht komen en krijgt concrete carrièreadviezen.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Persoonlijke intake

 • Vastleggen leerdoelen
 • Persoonlijke ontwikkelvraag

Uw Birkman-rapport

 • Persoonlijke sterkten en zwakten
 • Persoonlijke kernkwaliteiten en uitdagingen
 • Inzicht in uw drivers en motivators, waarden en overtuigingen
 • Kwaliteiten en vaardigheden

Uw ontwikkelstrategie

 • Uitdagingen omzetten in een ontwikkelpad
 • Authentiek blijven
 • Een doorbraak als doel
 • SMART maken van uw strategie

Persoonlijk ontwikkelplan

 • Vastleggen ontwikkelstappen
 • Persoonlijk actieplan

Certificaat

Na afloop van deze training ontvangt u het certificaat ‘Birkman® Leiderschapsprofiel'.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Data en plaatsen

Deze training duurt 2 dagen.

 • 10 en 24 januari 2020
 • 11 en 25 februari 2020
 • 16 en 30 maart 2020
 • 13 en 27 mei 2020

De training wordt verzorgd in de regio Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Kosten

Trainingskosten: € 1.390,-
Trainingsmateriaal: € 30,-
Locatie- en arrangementskosten: zie onderstaande toelichting.

Locatie- en arrangementskosten

NCOI Opleidingen regelt tijdens uw opleiding onbeperkt koffie, thee en water. In het dagarrangement is ook een uitgebreide lunch inbegrepen. De arrangementskosten bedragen € 25,-(excl. btw) per dag of € 5,50 (excl. btw) per avond. Als dat expliciet vermeld staat, brengen wij ook locatiekosten in rekening. De locatiekosten bedragen € 29,50 (excl. btw) per dag of € 10,- per avond (excl. btw).

Reprorechten en hand-outs

Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Dat is een eenmalig bedrag van € 15,- (excl. btw). 

Fiscaal voordeel

Betaalt u de opleiding of training zelf dan kunt u maximaal € 15.000,- aan opleidingskosten aftrekken van uw inkomstenbelasting. Klik hier voor meer informatie.

Btw

Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO-niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of een volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan. De overige opleidingen en trainingen zijn in beginsel belast met 21% btw. 

Voor organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, is vrijstelling van btw mogelijk. In dat geval komt er 10% opslag bovenop de exclusief btw prijs. Dit betekent een groot voordeel op de prijs inclusief btw en is een absolute aanrader. Betaalt u uw opleiding of training zelf? Dan geldt er geen opslag van 10%. 

Studie-, trainingsmaterialen, reprorechten en arrangementskosten zijn altijd belast met 9% btw. 

Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. 

Training Birkman® Leiderschapsprofiel

Ontwikkel waardevolle inzichten in uw leiderschap - 2 dagen

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.