QHSE-coördinator

Draag bij aan de kwaliteits-, arbo- en milieuzorgsystemen binnen je organisatie - 3 dagen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als QHSE-coördinator bent u medeverantwoordelijk voor het beleid (bewaken, coördineren en mede implementeren) omtrent KAM-zorgsystemen (kwaliteit, arbo en milieu) en het onderhouden van deze systemen, zodat aan de wettelijke kaders wordt voldaan (compliancy). Daarnaast is het mede creëren van veilige werkplekken een van uw hoofdtaken. In deze training gaat u aan de slag met de inhoud van de regelgeving en hoe u toeziet op de naleving hiervan.

Doelgroep

U houdt zich bezig met het beheer van QHSE- en/of KAM-systemen. U bent bijvoorbeeld KAM-coördinator, VGM-medewerker of VGWM-medewerker.

Vooropleiding

U heeft geen specifieke vooropleiding nodig, wij gaan wel uit van MBO-denkniveau. Basiskennis van veiligheid, gezondheid en milieu is een pre.

Doel en opzet

U besteedt in deze training aandacht aan het creëren van draagvlak binnen de organisatie voor QHSE-beleid. Het is van essentieel belang dat de juiste middelen worden ingezet die passen bij het QHSE-beleid en de cultuur van de organisatie. Hierbij gaat u ook aan de slag met het integreren van losse QHSE-systemen. Daarnaast werkt u aan het ontwikkelen van een KAM-managementsysteem dat volledig is toegesneden op uw eigen organisatie. Door in te gaan op communicatie kunt u coachend leidinggeven aan arbocoördinatoren en preventiemedewerkers.

Door het maken van praktische opdrachten maakt u de koppeling naar de praktijk. U wordt hierbij begeleid door zeer deskundige docenten op het gebied van arbeidsomstandigheden. Per les kunt u zich voorbereiden via internet, zodat er in de bijeenkomsten meteen diep ingegaan kan worden op de stof. Hierdoor zijn de bijeenkomsten extra waardevol en onthoudt u de stof beter.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

Tijdens deze praktijkgerichte training leert u meer over de volgende onderwerpen:

  • Arbowet- en regelgeving
  • Implementatie en realisatie van kwaliteits-, arbo- en milieuzorg
  • Strategie, beleid en communicatie rondom QHSE
  • Certificeringen, zoals ISO, OHSAS, ATEX, BRZO, HAZOP, VCA
  • Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E)
  • Toezicht op naleving van maatregelen rondom arbeidsomstandigheden

Diploma

U rondt de training af met een digitaal examen. Behaalt u een voldoende, dan ontvangt u het diploma ‘QHSE-coördinator’ van NCOI.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Trainingsvarianten

Deze training wordt gegeven in een dagvariant en bestaat uit 3 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

Dagopleiding: € 1.250,-

Avondopleiding: € 1.208,-

De totaalprijs bestaat uit de volgende kosten:

Inschrijfgeld: € 100,-
Lesgeld: € 740,-
Studiemateriaal: € 125,-
Examenkosten: € 195,-
Reprorechten: € 15,-
Arrangementskosten dag: € 75,-

Arrangementskosten avond: € 33,-

Bovenstaande bedragen zijn op basis van betaling ineens waarbij 8% korting inbegrepen is. Je kunt het programma ook in 1 termijnen betalen.

QHSE-coördinator

Draag bij aan de kwaliteits-, arbo- en milieuzorgsystemen binnen je organisatie - 3 dagen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.