Menu
Uitklappen
Inklappen

Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding?

Start voor de zomer

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor de zomer wilt bekijken.

Start voor de zomer

Eerstvolgende startmomenten

01-08-2020, E-learning

E-learning, Inschrijven

NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Arbocoördinator e-learning

Verstevig je rol als adviseur binnen je organisatie - online

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Kies dan voor deze training. Na afloop ken je de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van arbeidsomstandigheden en kun je aan de slag om deze omstandigheden te verbeteren in je bedrijf. Deze training wordt geheel online gegeven, zodat je heel flexibel bent en zelf kunt bepalen wanneer je eraan werkt.

Doelgroep

Je bent werkzaam als verantwoordelijk en coördinerend persoon op het gebied van arbeidsomstandigheden of je wordt dit binnenkort.

Vooropleiding

Voor deze training geldt geen specifieke vooropleiding. Er wordt uitgegaan van een MBO-denkniveau.

Doel en opzet

Je volgt deze training online, via e-learning. Zo kun je volledig studeren in je eigen tijd en tempo. Hierbij word je wel begeleid door een docent uit de praktijk. In de training worden de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de arbocoördinator behandeld. Je werkt aan het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en een BHV-plan. Daarnaast ga je aan de slag met het beoordelen van arbeidssituaties en het adviseren omtrent de gezondheid van werknemers in relatie tot hun werk. Met deze training krijg je goed inzicht in arbeidsomstandigheden, arbowetgeving en arbozorg en de toepassing ervan in de praktijk. Je maakt de koppeling naar je eigen werk aan de hand van praktijkopdrachten. Je krijgt hier feedback op van de begeleidende docent.

Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de afsluitende opdracht. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze online leeromgeving. Je vindt hier opdrachten en aanvullende informatie.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Invulling van de taken van een ­arbocoördinator
  • Interpretatie van wet- en regelgeving naar specifieke werksituaties
  • Aansprakelijkheid werkgever, plichten werknemer
  • Uitvoeren van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E), inclusief valkuilen
  • Veiligheid
  • Gezondheid
  • Verzuim en PSA
  • Informatiemanagement

Diploma

Tijdens de opleiding rond je de module af met een praktijkgerichte opdracht. Heb je dit onderdeel positief afgerond, dan ontvang je het diploma 'Arbocoördinator' van NCOI.

Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning
Lesplanning

Trainingsvarianten

Je volgt deze training via e-learning. Hierbij doorloop je de stof volledig zelfstandig. Je kunt op elk willekeurig moment starten. Wil je de training liever klassikaal onder begeleiding van een deskundige docent volgen, kies dan voor de training Arbocoördinator.

Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding?

Iedere zomer actualiseren wij het opleidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor of na de zomer wilt bekijken.

Start voor de zomer
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie
Kostenspecificatie

Totaalprijs

Trainingskosten: € 219,-
Trainingsmateriaal: € 25,-
Examenkosten: € 85,-

Wil jij een kostenoverzicht in jouw mailbox ontvangen?
Kostenoverzicht aanvragen

Arbocoördinator e-learning

Verstevig je rol als adviseur binnen je organisatie - online

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.