Aanmelden nieuwsbrief

 
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Arbocoördinator e-learning

Verstevig je rol als adviseur binnen je organisatie - online

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je als arbocoördinator of word je binnenkort verantwoordelijk voor de arbeidsomstandigheden binnen je organisatie? Wil je de juiste maatregelen nemen om te zorgen voor de veiligheid en gezondheid van medewerkers? Kies dan voor deze training. Na afloop ken je de belangrijkste aandachtspunten op het gebied van arbeidsomstandigheden en kun je aan de slag om deze omstandigheden te verbeteren in je bedrijf. Deze training wordt geheel online gegeven, zodat je heel flexibel bent en zelf kunt bepalen wanneer je eraan werkt.

Doelgroep

Je bent werkzaam als verantwoordelijk en coördinerend persoon op het gebied van arbeidsomstandigheden of je wordt dit binnenkort.

Doel en opzet

Je volgt deze training online, via e-learning. Zo kun je volledig studeren in je eigen tijd en tempo. Hierbij word je wel begeleid door een docent uit de praktijk. In de training worden de taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden van de arbocoördinator behandeld. Je werkt aan het opstellen van een risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) en een BHV-plan. Daarnaast ga je aan de slag met het beoordelen van arbeidssituaties en het adviseren omtrent de gezondheid van werknemers in relatie tot hun werk. Met deze training krijg je goed inzicht in arbeidsomstandigheden, arbowetgeving en arbozorg en de toepassing ervan in de praktijk. Je maakt de koppeling naar je eigen werk aan de hand van praktijkopdrachten. Je krijgt hier feedback op van de begeleidende docent.

Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de afsluitende opdracht. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze online leeromgeving. Je vindt hier opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

Voor deze training geldt geen specifieke vooropleiding. Er wordt uitgegaan van een MBO-denkniveau.

Arbocoördinator e-learning

Verstevig je rol als adviseur binnen je organisatie - online

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.