Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Warmtepompinstallaties

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Behaal een bedrijfserkend diploma met deze training Warmtepompinstallaties. Je leert op een praktische wijze onderhoud plegen en storingen opsporen. Na afronding kun je storingen zoeken en verhelpen, planmatig onderhoud uitvoeren en inspecties uitvoeren aan warmtepompinstallaties. Je beschikt over voldoende vakkennis ten aanzien van de werking van warmtepompsystemen. Bij het succesvol afronden van de training behaal je het bedrijfserkende diploma Warmtepompinstallaties.

Je resultaat

Na het afronden van deze training ken je de werking van warmtepompinstallaties. Je kunt het volgende in de praktijk toepassen:

  • Planmatig onderhoud uitvoeren
  • Inspecties uitvoeren
  • Storingen oplossen

Voor wie?

Werk je als traditioneel storings- of onderhoudsmonteur en heb je weinig kennis van warmtepompsystemen in de woningbouw? Dan is de training Warmtepompinstallaties bedoeld voor jou. Ook als je cv-monteur bent.

Praktijkgericht

Tijdens de training ga je zelf aan de slag op een praktijklocatie. Je oefent hier onder andere met:

  • Warmtepompinstallaties in de woningbouw
  • Bedieningsconsoles warmtepompen
  • Inbedrijfname van warmtepompsystemen
  • Uitvoeren van metingen en inspecties
  • Opsporen en herstellen van storingen

Vooropleiding

Werkervaring in de installatietechniek is gewenst. Ook is een technische vooropleiding op MBO-niveau 3 of vergelijkbaar gewenst.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Warmtepompinstallaties

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.