Voordelig studeren dankzij Twents Fonds voor Vakmanschap

Woon jij in Twente, heb je maximaal een MBO 4-opleiding gevolgd en wil jij jezelf door scholing verder ontwikkelen? Dan kun je gebruikmaken van de persoonlijke scholingscheques van Twents Fonds voor Vakmanschap. In totaal is er 11 miljoen euro beschikbaar, met een maximum van 5.000 euro per persoon.

Wat is Twents Fonds voor Vakmanschap?

De arbeidsmarkt in de regio Twente verandert in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om werknemers én de Twentse economie vitaal te houden. Daarom maken ondernemers, onderwijs en overheid het met Twents Fonds voor Vakmanschap het voor jou mogelijk om je te blijven te ontwikkelen.

Voor wie zijn de scholingscheques?

De scholingscheque is er voor werkenden, zzp’ers en werkzoekenden uit Twente die zich willen om-, her- of bijscholen op MBO-niveau. Je kunt je cheque gebruiken om je verder te ontwikkelen binnen je eigen vakgebied, maar ook om jezelf klaar te stomen voor een ander beroep.

Voorwaarden:

  • Je woont in Twente.
  • Je hebt in het verleden maximaal een diploma MBO-niveau 4 behaald.
  • Er is geen/onvoldoende financiering beschikbaar uit andere fondsen of regelingen om je opleiding van te betalen.
  • Je volgt je opleiding bij een erkende onderwijsinstelling.


Hoe werkt het?

Je vraagt een loopbaangesprek aan bij een loopbaanconsulent van het Leerwerkloket Twente of het Loopbaanstation. Zij beoordelen of je aan alle voorwaarden voldoet en in aanmerking komt voor een scholingscheque. Vervolgens stellen samen een scholingsplan op. Ook tijdens je opleiding blijven jullie in contact.

Haal het maximale uit je scholingscheque!

NCOI heeft een aantal bijzonder interessante opleidingspakketten ontwikkeld die precies aansluiten bij het initiatief van Twents Fonds voor Vakmanschap. Het gaat om bijscholings- en omscholingsprogramma’s in de vakgebieden IT, Techniek, Transport/Logistiek, Dienstverlening en Zorg. Deze programma’s zijn zo samengesteld dat ze de belangrijkste onderwerpen uit het vakgebied behandelen. En het mooiste eraan? Je kunt ze volledig betalen met jouw persoonlijke scholingscheque!

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.