Hoe rond ik een module/opleiding af?

Elke module uit uw opleiding heeft een examen ter afronding. NCOI kent de volgende examentypes:

Schriftelijk examen
Praktijk examen
Mondeling examen
Upload examen

- Moduleopdracht
- Eindopdracht
- Portfolio
Assessment
- Eindscriptie
Extern examen

Deze type examens kunnen onderdeel uitmaken van uw opleiding. Het verschilt per opleiding welke examentypes voor u van toepassing zijn. Het examen is een verplicht onderdeel van de opleiding.

Upload examen
Onder upload examens worden alle examens verstaan die ingeleverd moeten worden via e-Connect. Voorbeelden van upload examens zijn: moduleopdrachten, eindopdrachten, portfolio en scriptie.

Moduleopdracht
De moduleopdracht bestaat uit het schrijven van een specifieke opdracht. In deze opdracht ter afronding van de module gaat u de theorie vertalen naar uw eigen beroepspraktijk. In uw online leeromgeving staat alle informatie over uw moduleopdracht. De moduleopdracht wordt ingeleverd via e-Connect.

Eindopdrachten
Als u een Bachelor opleiding volgt, dan maakt u ter afronding van fase 1 en 2 een eindopdracht. In deze eindopdracht laat u zien dat u de theorie uit de gevolgde modules kunt toepassen op een praktijksituatie.

Onderzoeksvoorstel
Om uw volledige Bachelor of Master opleiding af te ronden, schrijft u aan het einde van uw opleiding een eindscriptie. Voordat u start met het schrijven van uw scriptie levert u een onderzoeksvoorstel in . U levert uw onderzoeksvoorstel binnen drie weken na de laatste les over de scriptie in.

Scriptie
Om uw volledige Bachelor of Master opleiding af te ronden, schrijft u aan het eind van uw opleiding een eindscriptie. Tijdens het schrijven wordt u vakkundig begeleid door een van onze docenten. U bent zelf verantwoordelijk voor de keuze van uw onderwerp, het maken van de planning en het uitvoeren van een onderzoek. Als uw scriptie is goedgekeurd, ontvangt u een uitnodiging voor uw mondelinge verdediging. Voor het schrijven van uw scriptie heeft u ongeveer zeven maanden de tijd.

Terug naar overzicht

Opleidingsadvies op maat?

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Nu aanvragen!

Onze website maakt gebruik van cookies.