Wat is de geschiedenis van NCOI?

In 1996 is directeur-eigenaar Robert van Zanten gestart met het aanbieden van NIMA-opleidingen. Dit bleek een succes en het aantal opleidingen en trainingen is jaarlijks sterk gegroeid. NCOI Opleidingen (NCOI) is in de afgelopen jaren door een zeer praktijkgerichte aanpak uitgegroeid tot de grootste bedrijfsopleider van Nederland.

Kenmerken
NCOI heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Het bedrijf onderscheidt zich in de markt als fullserviceaanbieder en kenmerkend voor alle programma’s is de praktijkgerichte aanpak. NCOI heeft als doel verdere groei te realiseren en een uitstekende opleiding en/of training te verzorgen voor de klanten en studenten.

De opleidingsgroep omschrijft zichzelf als een dynamische organisatie die no-nonsense is, ondernemend, klantgericht en innovatief. Kenmerken zijn slagkracht en resultaatgerichtheid.

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor van NCOI is gevestigd in Hilversum. De opleidingen en trainingen worden in vrijwel elke grote plaats in Nederland aangeboden. Op dit moment heeft NCOI zo’n 400 medewerkers die gezamenlijk zorg dragen voor de totstandkoming en verzending van het studiemateriaal en de complete planning en organisatie van alle opleidingen en trainingen. Alle activiteiten worden vanuit het hoofdkantoor gerealiseerd. Daarnaast werkt NCOI met ongeveer 1100 freelance docenten en trainers. Praktijkgerichtheid in combinatie met professionele topdocenten en trainers is volgens NCOI het geheim van een effectief opleidingsprogramma.

Terug naar overzicht

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Opleidingsadvies op maat?

Opleidingsadvies op maat?

Hoe betaalt u uw opleiding?

Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Onze website maakt gebruik van cookies.