Wat zijn de uitgangspunten van NCOI?

NCOI is de praktijkopleider van Nederland. NCOI staat midden in het bedrijfsleven en weet daarmee opleidingen en trainingen aan te bieden die gericht werken aan het resultaat van de studenten. Zoals de marketingmix over zes P’s (product, prijs, plaats, promotie, personeel en presentatie) beschikt, beschikt NCOI over vier P’s:

Praktijkgerichtheid
De opleidingen van NCOI kennen een zeer praktijkgerichte invulling. De werkomgeving van de student vormt veelal het uitgangspunt voor de invulling van de diverse programmaonderdelen. Aan de hand van het Actief Leer Principe (ALP-methode ®) maakt de student voortdurend de koppeling tussen theorie en praktijk. Hierdoor wordt de opleiding of training zeer concreet en direct toepasbaar.
 
Persoonlijke aandacht
NCOI stelt de studenten centraal. De docenten en trainers van NCOI begeleiden de student en coachen om het maximale rendement uit de opleiding of training te halen. De bijeenkomsten worden in kleine groepen verzorgd, waardoor er optimale mogelijkheden zijn voor interactie en discussie over de dagelijkse praktijk.
 
Professionele topdocenten en trainers
De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent/trainer. Juist om deze reden besteedt NCOI veel aandacht aan de selectie, ontwikkeling en samenstelling van zijn docentencorps. De docenten en trainers bij NCOI zijn uitstekend opgeleid en gespecialiseerd binnen het vakgebied waar zij opleidingen en trainingen in geven. Tevens zijn zij werkzaam of werkzaam geweest binnen dit vakgebied. Zij putten uit een rijke praktijkervaring en ondersteunen de theorie met deze ervaring.
 
Presteren boven het gemiddelde
NCOI is niet tevreden met gemiddelde resultaten van de deelnemers aan de opleidingen en trainingen en wil het maximale uit de mogelijkheden van de student halen. In de afgelopen jaren heeft NCOI de opleidingen en trainingen zo ontwikkeld dat de resultaten ver boven het gemiddelde liggen. NCOI realiseert hogere slagingspercentages voor de landelijk erkende examens dan het landelijk gemiddelde, als gevolg van de beproefde studiemethode van NCOI waarbij de balans tussen praktijk en theorie optimaal is. De slagingskans is daarom ook aanmerkelijk hoger.

Terug naar overzicht

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post. Studiegids aanvragen

Opleidingsadvies op maat?

Hoe betaalt u uw opleiding?

Lees meer over het levenlanglerenkrediet

Onze website maakt gebruik van cookies.