HBO-opleidingen

HBO-opleidingen voor werkenden

U beschikt over een flinke dosis praktijkervaring op HBO-niveau, maar u heeft geen afgeronde HBO-opleiding. Een HBO-opleiding van Hogeschool NCOI biedt u een stevige basis voor een volgende stap in uw carrière.

Het meest uitgebreide HBO-opleidingsprogramma

Hogeschool NCOI is de grootste Hogeschool voor werkenden in Nederland. Het uitgebreide opleidingsprogramma van Hogeschool NCOI omvat volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook kortere HBO-programma's en HBO-leergangen op alle mogelijke gebieden, zoals bedrijfskunde, management, bestuurskunde, ICT, personeelsmanagement en marketing & sales. Het volledige overzicht van de opleidingsrichtingen treft u hierboven aan.

Kwalitatieve HBO-opleidingen

Alle HBO-opleidingen voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden ontwikkeld in nauwe samenwerking met het werkveld. Hogeschool NCOI laat alle Bacheloropleidingen accrediteren door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO).

Uw praktijk centraal

HBO-opleidingen van Hogeschool NCOI onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve bijeenkomsten onder leiding van uiterst ervaren docenten wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk, zodat u direct rendement heeft van uw opleiding.

Flexibiliteit

Bij de opbouw van de opleidingsprogramma’s en de planning houden wij rekening met uw specifieke wensen. Onze HBO-opleidingen worden verzorgd door heel Nederland. Daarbij kunt u kiezen voor een opleiding in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Deze opzet biedt u optimale flexibiliteit.

Modulair programma

Een volledige Bacheloropleiding heeft een studieduur van 3,5 jaar en wordt afgesloten met het schrijven en verdedigen van een scriptie. De studieprogramma’s van de Bacheloropleidingen zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Omdat alle modules op elkaar zijn afgestemd, vormen ze gezamenlijk binnen het studieprogramma een samenhangend geheel.

HBO-opleidingen en HBO-leergangen

Naast de volledige Bacheloropleidingen biedt Hogeschool NCOI u ook de mogelijkheid een HBO-opleiding of -leergang te volgen. Dit zijn verkorte programma’s waarbij u een afgerond deel van een Bacheloropleiding voltooit. Een gevolgde HBO-opleiding of HBO-leergang kunt u vervolgens inbrengen in een volledige Bachelor.

Schrijf u nu in voor een Bacheloropleiding, een HBO-opleiding of een HBO-leergang en til uw carrière naar een hoger plan!

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies 035 6400 411

Contact

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies

035 6400 411

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen
& de mogelijkheden tot persoonlijk advies

Data & aanmelden
Studiegids

Studiegids

Ontvang alle opleidingsinformatie
thuis

Nu aanvragen
facebooktwittergooglepluslinkedin