Menu
NCOI Opleidingen

Contact

Als je vragen hebt, beantwoorden we die graag. Misschien vind je het antwoord al bij de veelgestelde vragen, maar als dat niet zo is kun je natuurlijk contact met ons opnemen en helpen we je graag persoonlijk.

Je kunt ons bellen of whatsappen via de telefoonnummers hiernaast. Maar je kunt ook gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Daar hoef je je telefoonnummer niet in te vullen, maar als je dat wel doet kunnen we sneller en persoonlijker op je vragen reageren. Ook zijn wij op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 bereikbaar via onze socialmediakanalen Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Pers en media

Ben je journalist of vertegenwoordiger van de media? Dan kun je ons bereiken via de pagina voor Pers- en mediacontact.

Velden met een * zijn verplicht
 

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Contactmogelijkheden

Om de juiste opleiding te kunnen kiezen moet je goed geïnformeerd zijn. Je kunt die informatie bij NCOI op verschillende manieren krijgen. We zetten alle opties hier voor je op een rij, zodat je de vorm kunt kiezen die het beste bij jouw informatiebehoefte past:

1. Advies telefonisch

Op basis van je huidige loopbaan en ambities kijken zij samen met jou wat de best passende opleiding is. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 035 – 2 004 312 van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Of laat je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.

Telefonisch gesprek

2. Persoonlijk adviesgesprek (op locatie)

Heb je vragen over een of meer opleidingen? Dan ben je van harte welkom op ons spreekuur in Hilversum. We werken met time slots van ongeveer 1 uur. Je kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven.

Aanmelden

3. Voorlichtingsbijeenkomsten

We organiseren meerdere voorlichtingsbijeenkomsten per jaar. Die houden we op doordeweekse avonden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Je kunt er een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Daarnaast geven we een korte presentatie over NCOI Opleidingen en verzorgt een van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijg je een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden

4. Open dag op zaterdag 27 augustus

Proef je toekomst is het thema op de Open Dag waar jij persoonlijk opleidingsadvies krijgt en je kunt laten inspireren. Deze dag vindt plaats in het Spoorwegmuseum, een mooie locatie in hartje Utrecht. Zo kun je proeven hoe het is om te studeren bij NCOI. Interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.