Menu
NCOI Opleidingen

Contact

Heb je een vraag aan NCOI, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Vind je daar geen passend antwoord, dan kun je gebruikmaken van onderstaand contactformulier. Je bent niet verplicht je telefoonnummer in te vullen. Wij kunnen wel sneller en persoonlijker op je vragen reageren als je je telefoonnummer invult.

Neem voor persvragen contact op met Alex van der Weide via avanderweide@ncoigroep.nl of 06 54 901 666

 
Velden met een * zijn verplicht
 

Om je beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op je opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met je opnemen.

Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Contactmogelijkheden

Om de juiste opleiding te kunnen kiezen moet je goed geïnformeerd zijn. Je kunt die informatie bij NCOI op verschillende manieren krijgen. We zetten alle opties hier voor je op een rij, zodat je de vorm kunt kiezen die het beste bij jouw informatiebehoefte past:

1. Advies telefonisch

Op basis van je huidige loopbaan en ambities kijken zij samen met jou wat de best passende opleiding is. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 035 – 2 004 312 van maandag t/m donderdag van 08.00 uur tot 18.00 uur en op vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur. Of laat je gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met jou op.

Telefonisch gesprek

2. Persoonlijk adviesgesprek (op locatie)

Heb je vragen over een of meer opleidingen? Dan ben je van harte welkom op ons spreekuur in Hilversum. We werken met time slots van ongeveer 1 uur. Je kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven.

Aanmelden

3. Voorlichtingsbijeenkomsten

We organiseren meerdere voorlichtingsbijeenkomsten per jaar. Die houden we op doordeweekse avonden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. Je kunt er een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Daarnaast geven we een korte presentatie over NCOI Opleidingen en verzorgt een van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijg je een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Interesse? Je kunt je hier aanmelden.

Aanmelden

4. Open dagen

We houden regelmatig een Open Dag in Utrecht. Deze duurt de hele zaterdag en je kunt daar een persoonlijk adviesgesprek voeren, een introductieles volgen en een presentatie over NCOI bijwonen.

NCOI Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Maandag t/m donderdag
08.00 tot 21.00
Vrijdag
08.00 tot 17.00
 

NCOI Adres

Marathon 7
1213 PD Hilversum
Routebeschrijving

Postbus 447,
1200 AK Hilversum

KvK-nummer: 32062944
​BTW-nummer: NL 8063.19.835.B.01

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.