Menu

Contact

Heeft u een vraag aan NCOI, kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Vindt u daar geen passend antwoord, dan kunt u gebruikmaken van onderstaand contactformulier. U bent niet verplicht uw telefoonnummer in te vullen. Wij kunnen wel sneller en persoonlijker op uw vragen reageren als u uw telefoonnummer invult.
 
Velden met een * zijn verplicht
 

Om u beter te kunnen adviseren tijdens de oriëntatie op uw opleiding kunnen we telefonisch en per e-mail contact met u opnemen.
Het privacy statement van NCOI is van toepassing op dit formulier.

Contactmogelijkheden

Om de juiste opleiding te kunnen kiezen moet u goed geïnformeerd zijn. U kunt die informatie bij NCOI op verschillende manieren krijgen. We zetten alle opties hier voor u op een rij, zodat u die vorm kunt kiezen die het beste bij uw informatiebehoefte past:

1. Advies telefonisch

Op basis van uw huidige loopbaan en ambities kijken zij samen met u wat de best passende opleiding is. Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar op 035 – 2 004 312 van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00. Of laat uw gegevens achter en wij nemen binnen twee werkdagen contact met u op.

Telefonisch gesprek

2. Persoonlijk adviesgesprek (op locatie)

Heeft u vragen over een of meer opleidingen? Dan bent u van harte welkom op ons spreekuur in Hilversum. We werken met time slots van ongeveer 1 uur. U kunt in het aanmeldformulier een voorkeurstijd opgeven.

Aanmelden

3. Voorlichtingsbijeenkomsten

We organiseren meerdere voorlichtingsbijeenkomsten per jaar. Die houden we op doordeweekse avonden in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Eindhoven. U kunt er een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. Daarnaast geven we een korte presentatie over NCOI Opleidingen en verzorgt een van onze vakkundige docenten een algemene introductieles. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een lesbijeenkomst. Interesse? U kunt zich hier aanmelden.

Aanmelden

4. Open dagen

We houden regelmatig een Open Dag in Utrecht. Deze duurt de hele zaterdag en u kunt daar een persoonlijk adviesgesprek voeren, een introductieles volgen en een presentatie over NCOI bijwonen.

NCOI Contact

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren.

Maandag t/m donderdag
08.00 tot 21.00
Vrijdag
08.00 tot 17.00
 

NCOI Adres

Marathon 7
1213 PD Hilversum
Routebeschrijving

Postbus 447,
1200 AK Hilversum

KvK-nummer: 32062944
​BTW-nummer: NL 8063.19.835.B.01

Heeft u vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.