Opleidingen en trainingen Projectmanagement

Projectmanagement: beheerst naar het doel

Een kenmerk van een project is dat er een gedefinieerd begin en een gedefinieerd eind is en dat voor een project allerlei randvoorwaarden gelden op het gebied van inzet van mensen en middelen. Steeds vaker wordt in organisaties gewerkt volgens de principes van projectmanagement. Geen wonder dus dat de vraag naar kennis en expertise op het gebied van projectmanagement nog steeds toeneemt.

Uitgebreid opleidings- en trainingsprogramma

NCOI Opleidingsgroep biedt u een zeer uitgebreid aanbod aan trainingen en opleidingen op het gebied van projectmanagement, waaronder IPMA en PRINCE2®. Ons volledige aanbod MBO-, HBO-, HBO Bachelor- en Masteropleidingen en trainingen treft u in de categorieën hierboven aan.

Uw praktijk centraal

Een ‘losse’ vaardigheidstraining, een MBO-, HBO-, HBO Bachelor- of Masteropleiding; projectmanagementopleidingen en -trainingen van NCOI Opleidingsgroep onderscheiden zich stuk voor stuk door hun praktijkgerichte aanpak. Tijdens de interactieve lesbijeenkomsten en trainingssessies onder leiding van ervaren docenten en trainers staat de praktijk centraal en wordt telkens een brug geslagen tussen de theorie en uw praktijk, zodat u direct rendement heeft van uw opleiding of training.  

Flexibiliteit

In de opzet van de projectmanagementopleidingsprogramma’s en de planning van de lesbijeenkomsten houden wij rekening met uw specifieke wensen. Projectmanagementopleidingen worden verzorgd door heel Nederland. U kunt daarbij kiezen voor lesbijeenkomsten in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid (een deel van) de opleidingen via thuisstudie te volgen. Deze opzet biedt u optimale flexibiliteit. Hierdoor zijn onze opleidingen prima te combineren met een drukke baan.

Modulair opleidingsprogramma

De studieprogramma’s van de projectmanagementopleidingen van NCOI Opleidingsgroep zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen. Omdat alle modules binnen een opleiding op elkaar zijn afgestemd, vormen ze een samenhangend geheel. De modulaire opbouw van de opleidingen biedt u bovendien de mogelijkheid uw studie in uw eigen tempo te volgen.

Trainingen: ook maatwerk mogelijk

NCOI Opleidingsgroep biedt een breed scala aan standaardprojectmanagementtrainingen, zoals Prince2 Foundation en Practitioner, Projectmatig werken en Microsoft Project voor Projectassistenten die regelmatig door heel Nederland worden verzorgd. Ook verzorgt NCOI Opleidingsgroep voor organisaties maatwerktrainingen. Daarbij wordt het trainingsprogramma volledig aangepast aan de behoefte van de organisatie.

Nu inschrijven voor een projectmanagementopleiding of -training van NCOI Opleidingsgroep betekent dat u kunt voldoen aan de groeiende vraag naar kennis en expertise op het gebied van projectmanagement waarmee u uw carrièrekansen substantieel vergroot.

 

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies 035 6400 411

Contact

Bel ons voor een deskundig opleidingsadvies

035 6400 411

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen
& de mogelijkheden tot persoonlijk advies

Data & aanmelden
Studiegids

Studiegids

Ontvang alle opleidingsinformatie
thuis

Nu aanvragen

Onze studenten

Ervaring opleiding HBO Projectmanagement met PRINCE2 Dhr Ruben van Elewout Ik wilde graag meer kennis opdoen van het begeleiden van projecten, en in het bijzonder van PRINCE2. Daarom ben ik bij NCOI begonnen met de HBO... - Ruben van Elewout

Lees het complete verhaal

facebooktwittergooglepluslinkedin