Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

PRINCE2

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (7) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor nationale en internationale bedrijven. Vanwege de toepasbaarheid op alle projecten is de methode nuttig voor zowel kleine als grote organisaties. NCOI is dé specialist in PRINCE2 en een van de grootste aanbieders van gecertificeerde PRINCE2-trainingsprogramma's. Hieronder tref je een aantal zeer gewaardeerde PRINCE2-trainingen en -opleidingen.

De basis van projectmanagement op PRINCE2-niveau

Kennis op PRINCE2-niveau is voor veel vacatures en interim-opdrachten een belangrijke voorwaarde. Als je de basisprincipes van de PRINCE2-methode wilt leren, dan is de training PRINCE2 Foundation zeer waardevol. Aan de hand van een stappenplan leer je hoe je deze methode kunt inzetten. Je verdiept je onder andere in principes, thema’s en processen en je leert hoe je de verschillende taken, verantwoordelijkheden en rollen kunt verdelen. Ook biedt een PRINCE2-training een hele mooie opstap voor een verdere verdieping in projectmanagement.

Projecten managen met de PRINCE2-methode

In het unieke programma HBO Projectmanagement met PRINCE2 ga je met de PRINCE2-methode aan de slag. Je wordt hierbij begeleid door ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in de verschillende disciplines binnen projectmanagement. Je verdiept je in alle belangrijke thema’s die bij professioneel projectmanagement horen en je leert deze op praktijkgerichte wijze te gebruiken. Als je je officieel wilt laten certificeren tot erkend en geregistreerd PRINCE2-projectmanager, dan kun je met deze PRINCE2-opleiding een heel mooi begin maken. Je bent verzekerd van een HBO-programma van uitstekende kwaliteit, onder toezicht van de NVAO.

In één keer 2 internationaal erkende certificaten behalen

Wil je laten zien dat je een professionele projectmanager bent? Haal in één keer zowel het certificaat PRINCE2 Foundation als PRINCE2 Practitioner in deze uitgebreide en praktijkgerichte PRINCE2-training. Je start met PRINCE2 Foundation, waarin je de basis van de PRINCE2-methode onder de knie krijgt. Je wordt hierbij getraind door geaccrediteerde trainers. Tijdens de training PRINCE2 Foundation en Practitioner werk je aan je eigen kennis en word je voorbereid op het effectief deelnemen en leidinggeven aan uiteenlopende projecten. Ook bereiden we je voor op de examens PRINCE2 Foundation en Practitioner. Deze training lever je dan ook interessante kostenvoordelen op, omdat je je hiermee niet apart hoeft in te schrijven voor de afzonderlijke PRINCE2-opleidingen.

Waarom een PRINCE2-opleiding bij NCOI Opleidingen?

  • Praktijkgerichte en interactieve trainingen
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Hoge mate van flexibiliteit