Menu

PRINCE2

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (5) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

De afgelopen jaren heeft de PRINCE2-methode zich ontwikkeld tot een zeer belangrijke standaard voor projectmanagement voor nationale en internationale bedrijven. Vanwege de toepasbaarheid op alle projecten is de methode nuttig voor zowel kleine als grote organisaties. NCOI is dé specialist in PRINCE2 en een van de grootste aanbieders van gecertificeerde PRINCE2-trainingsprogramma's. Hieronder treft u een aantal zeer gewaardeerde PRINCE2-trainingen en -opleidingen.

De basis van projectmanagement op PRINCE2-niveau

Kennis op PRINCE2-niveau is voor veel vacatures en interim-opdrachten een belangrijke voorwaarde. Als u de basisprincipes van de PRINCE2-methode wilt leren, dan is de training PRINCE2 Foundation zeer waardevol. Aan de hand van een stappenplan leert u hoe u deze methode kunt inzetten. U verdiept zich onder andere in principes, thema’s en processen en u leert hoe u de verschillende taken, verantwoordelijkheden en rollen kunt verdelen. Ook biedt een PRINCE2-training een hele mooie opstap voor een verdere verdieping in projectmanagement.

Projecten managen met de PRINCE2-methode

In het unieke programma HBO Projectmanagement met PRINCE2 gaat u met de PRINCE2-methode aan de slag. U wordt hierbij begeleid door ervaren docenten die gespecialiseerd zijn in de verschillende disciplines binnen projectmanagement. U verdiept zich in alle belangrijke thema’s die bij professioneel projectmanagement horen en u leert deze op praktijkgerichte wijze te gebruiken. Als u zich officieel wilt laten certificeren tot erkend en geregistreerd PRINCE2-projectmanager, dan kunt u met deze PRINCE2-opleiding een heel mooi begin maken. U bent verzekerd van een HBO-programma van uitstekende kwaliteit, onder toezicht van de NVAO.

In één keer 2 internationaal erkende certificaten behalen

Wilt u laten zien dat u een professionele projectmanager bent? Haal in één keer zowel het certificaat PRINCE2 Foundation als PRINCE2 Practitioner in deze uitgebreide en praktijkgerichte PRINCE2-training. U start met PRINCE2 Foundation, waarin u de basis van de PRINCE2-methode onder de knie krijgt. U wordt hierbij getraind door geaccrediteerde trainers. Tijdens de training PRINCE2 Foundation en Practitioner werkt u aan uw eigen kennis en wordt u voorbereid op het effectief deelnemen en leidinggeven aan uiteenlopende projecten. Ook bereiden we u voor op de examens PRINCE2 Foundation en Practitioner. Deze training levert u dan ook interessante kostenvoordelen op, omdat u zich hiermee niet apart hoeft in te schrijven voor de afzonderlijke PRINCE2-opleidingen.

Waarom een PRINCE2-opleiding bij NCOI Opleidingen?

  • Praktijkgerichte en interactieve trainingen
  • Een hooggewaardeerd diploma
  • Toptrainers uit de praktijk
  • Hoge mate van flexibiliteit